alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Ungarsk landslagsdrakt

 
[1]

En elv som deler og forener

Donau deler Ungarn i to, men det er også vannveien som forener landet. Det er derfor ikke til å unders over den ungarske landslagsdrakten er inspirert av denne enorme elven, nasjonalsymbol nr. 1 i Ungarn. Ungarerne er også etterkommere etter Magyarene, et eldgammelt folkeslag, og det er de utrolig stolte av, også på fotballbanen. I tillegg til det ungarske emblemet og fotballforbundets emblem som pryder brystkassen, står det derfor «Magyarország» bak i nakken på drakten, et stolt varemerke for et solid fotballag som er en joker i enhver storturnering. Ta på deg denne Ungarn-trøyen og representer Ungarn hele tiden, både på og utenfor banen.

Lett og pustende materiale

Ungarn-trøyen har en normal passform, og holder fans komfortable både på og utenfor stadion. Den er laget i AEROREADY, et mykt materiale som transporterer bort fuktighet og derfor er behagelig å ha på, også midt i kampens hete. Videre er bruken av polyester redusert i produksjonen av trøyen, både for å spare ressurser og redusere utslipp.

Til voksne og juniorer

Hos adidas får du den ungarske hjemmedrakten både i voksen og juniorstørrelse slik at alle generasjoner Ungarn-fans kan være med på laget. Fotballtrøyen passer dessuten like godt til en lett treningskamp på løkka med venner som til en tur på stadion for å se de ungarske spillerne utfolde seg. Og må du følge kampen fra TV-skjermen, hvorfor ikke ta på deg denne adidas-trøyen for å vise samhørighet med og støtte til det Ungarske landslaget, også når du setter deg til rette i sofaen?