alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Vårjakker

 
[43]

Sporty og trendy vårjakker for aktive mennesker

Solen titter frem, temperaturen øker og dagene blir lysere ­­­ – ja, når våren titter frem er det på tide å hente frem vårjakken din. Vi har mange funksjonelle og stilfulle vårjakker til damer og menn som passer perfekt for aktive mennesker som vil ut og nyte vårsolen. Jakkene er tilpasset forskjellige anledninger, og du finner derfor modeller til både trening og til hverdagsbruk her hos adidas. Været kan raskt slå om, og derfor kan en lett regnjakke passe bra til daglig bruk. Du finner for eksempel modeller som minner mer om et ekstra hudlag enn en regnjakke. Disse er perfekte de dagene det blir for tungvint å bruke klassiske regnjakker, ettersom de veier lite, ventilerer godt og takler varierende temperaturer. Du trenger dermed ikke å bekymre deg for at jakken skal bli for varm og klam på t-banen. Du finner også vanntette sportsjakker i polyester blant kolleksjonene, spesielt utviklet for deg som skal trene utendørs i all slags vær. En dunjakke er derimot det perfekte valget til fjellturer, ettersom de veier lite, er vindtette og varmer godt på luftige topper.

Fremhev stilen din med en adidas vårjakke

Vi har vårjakker i alle mulige farger og med forskjellige motiv, slik at du enkelt kan finne frem til en variant som matcher din personlige smak. Detaljer som 3-Stripes og Trefoil-emblem er med på å fremheve en sportslig stil. Jakkene kan dessuten styles både opp eller ned. En kul og sporty damejakke som er utviklet for trening kan også brukes på fritiden. Du bytter for eksempel bare ut treningstightsen med jeans og løpesko med høyhælte sandaler. Treningsjakker til menn kan styles på samme måte. Bruk den med joggebukse på fritiden når du skal slappe av. Kombiner den med stramme jeans og svart t-skjorte for en avslappet, men penere hverdagslook når du skal ut med venner. Ettersom utvalget er så varierende, anbefaler vi at du tenker over bruksbehov og gjerne velger flere varianter som du kan bytte på.