alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Vester

 
[63]
Y-3 Puffer Vest SvartY-3 Puffer Vest Svart

Y-3 Puffer Vest

Y-3

1 / 2
Sideav 2

Stilige og praktiske vester fra adidas

Hos adidas finner du et bredt utvalg av vester til både herre og dame. Disse praktiske og anvendelige plaggene kan brukes til alle sesonger, avhengig av hva du kombinerer dem med. Velg blant annet en stilig, feminin variant i rosa som er like fin til trening som til hverdags, eller velg en røff variant med god isolasjon som er perfekt for de kaldere sesongene. Du får vester i en rekke ulike modeller, farger og størrelser, og vi er sikre på at du finner noe som faller i smak.

Vester til mange anledninger

En vest er et svært allsidig plagg som kan matches med mye. Bruk din vest fra adidas i kombinasjon med jeans og skinnjakke for et røft og stilig uttrykk, eller kombiner den med et stilig skjørt og et par kule sneakers på de varmere dagene. Avhengig av hva du skal gjøre er det alltid noen vester som passer bedre enn andre. Dersom du skal løpe i mørket, bør du velge en vest med refleksdetaljer. Hvis du vil ha noe varmt under jakken din, kan du velge en deilig vest i fleece som også kan brukes innendørs. Ser du etter en boblevest, finnes det en rekke varianter med behagelig dun som holder deg varm på selv de kaldeste vinterdagene.

Ta vare på vestene dine

Vi anbefaler å ha et utvalg av ulike vester, slik at du er forberedt på alle årstider og anledninger. Du kan for eksempel ha en ren treningsvest med pustende og fukttransporterende egenskaper, en varm vintervest til bruk om vinteren og en allsidig vest som kan brukes både til hverdags og på fritiden. Uansett hva slags vester du skaffer deg, er det viktig å vedlikeholde dem riktig. Dunvester bør for eksempel vaskes så lite som mulig. Dersom du må vaske den, må du velge vaskemiddel som er optimalt for dun og kjøre et skånsomt program. Følg ellers vaskeanvisningene på klærne og unngå tørketrommel og skyllemiddel for å ta best mulig vare på materialene.