alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Vinterbukser

 
[84]
1 / 2
Sideav 2

Hold deg varm og tørr om vinteren med gode vinterbukser

Når den første snøen faller og gradestokken kryper under null, vet vi at vinteren har meldt sin ankomst. Da er tiden inne for å finne frem vintergarderoben og gjøre deg klar for den nye sesongen. Uansett om du skal på skiturer i fjellet eller søndagsturer med familien i skogen, er det viktig å ha riktige klær for hånden. Dette innebærer blant annet en varm og komfortabel vinterbukse som holder deg både tørr og varm hele dagen lang. Hos adidas finner du et bredt utvalg av vinterbukser i ulike farger, passformer og størrelser, og vi er sikre på at du finner noe som faller i smak i kolleksjonen vår.

Bredt utvalg av stilige vinterbukser fra adidas

Hva slags vinterbukse du skal velge avhenger i stor grad av hva du skal bruke den til og aktivitetsnivået. Dersom du trenger en løpebukse for en joggetur om vinteren, kan du velge en pustende løpebukse laget for raske distanser i bygatene. Buksen er designet for bevegelsesfrihet med formede knær og høyere høyde bak livet. Takket være praktiske refleksmerker fra alle vinkler, blir du godt sett i trafikken. Skal du ta med deg snowboardet og stå i bakken? Gå for en vanntett snowboardbukse som er laget for å takle elementene. Takket være deilig fôr og vanntett skal, takler denne buksen all slags vær. Elastiske, justerbare skulderstroppene og innebygde gamasjer på beina holder deg komfortabel gjennom en hel dag i bakken. Foretrekker du heller langrennsturer? Da kan du skaffe deg en værmotstandig og myk skallbukse som puster mens du klatrer. Den vannavstøtende stretch-vevede konstruksjonen lar deg bevege deg fritt for suveren komfort. De forsterkede områdene på anklene beskytter dessuten mot slitasje fra skikantene, samtidig som praktiske glidelåser på anklene gjør at buksen passer perfekt over støvelkanten.