alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Vinterhansker

 
[15]

Vinterhansker til den aktive friluftsentusiast

adidas har vinterhansker til den aktive utøveren. Når kveldene blir lengre og dagene kortere, er det godt å stikke hendene inn i noe behagelig når du trener ute. adidas vinterhansker sørger for at du ikke blir for kald, slik at du kan fokusere på det du gjør istedenfor å fryse.

Hansker med stilige detaljer

Flere av hanskene fra adidas har stilige detaljer. Se bare på Tiro hanskene. De slipper du å ta av når du skal ta telefonen eller svare på en melding, fordi fingertuppene på hanskene er ledende og kan brukes rett på skjermen. Da slipper du å fryse bare for å svare på en melding eller bytte en spilleliste. Dette er bare en av detaljene som gjør dem til fine vinterhansker for deg som liker å holde deg aktiv utendørs om vinteren også. Er du en frostpinne, så er de faktisk fine hele året, også på kjølige sommerkvelder.

Utvid sommersesongen med vinterhansker

adidas har keeperhansker til barn, juniorer og voksne, både bare for beskyttelse og for å holde hendene varme. Keeperhansker med fleece passer godt til fotballspill når det blir kaldere i været og kan være med på å utvide sesongen ute selv når gradestokken kryper nedover. Hvem vil ikke holde på fotballsesongen lenger, når det er så utrolig gøy og laget endelig har fått trent seg samspilte? Eller hva med vinterhansker til syklisten? Nå kan du la sykkelsesongen vare hele året, i alle fall om du er av de som sykler med vinterdekk. Da bør du også ha et eller to par vinterhansker for å holde deg varm mens du sykler deg gjennom vinteren. Med de rette vinterhanskene på plass er det deilig å kunne få fokusere på den aktiviteten som du elsker, gjennom hele året, så sørger adidas vinterhansker for at du holder varmen.