alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Vinterklær

 
[352]
1 / 8
Sideav 8

Tross kulda med vinterklær fra adidas

Er det noe vi virkelig har bruk for i det kalde nord, så er det et godt utvalg vinterklær i garderoben. Alle bør ha minst én varm jakke i både hverdagsgarderoben, og for de som trener utendørs på vinterstid er det ingen sak å holde varmen med tekniske og behagelige treningsklær som i tillegg kan by på fantastisk bevegelsesfrihet og pusteevne. Det er ingen grunn til å la vinterhalvåret stoppe deg fra å holde treningen ved like – gjør mest mulig ut at vinteren og alle mulighetene den vakre årstiden bringer med seg med vinterklær fra adidas.

Enestående komfort på kalde vinterdager

Hos adidas finner du blant annet et stort utvalg dunjakker til både trening og hverdagsbruk. Uansett bruksområde kan adidas garantere at produktene er utformet med en rekke avanserte teknologier som sikrer enestående komfort, yteevne og beskyttelse mot elementene. En jakke med vind- og vannavstøtende adidas Conextbaffles-dunkonstruksjon pluss en slitesterk og vannavstøtende DWR-overflate er perfekt for deg som foretrekker å tilbringe mest mulig tid utendørs på vinterstid. Flere av jakkene kommer dessuten med mediautgang, slik at du kan lytte til favorittmusikken til enhver tid uten at kablene er i veien. Vi har også deilige parkaser i flatterende passformer som sørger for at både temperaturen og stilen er på topp hele vinteren. Enten du tilbringer vinteren i byen eller bakken, har adidas det du trenger for den kalde fine tida.

Yt ditt beste med vinterklær fra adidas

For deg som er ute etter nye tilskudd til en vintervennlig treningsgarderobe, er komfort og ytelse alfa og omega. Takket være avanserte teknologier kan adidas by på produkter som sørger for at du holder varmen i plagg som ikke hindrer bevegelsesfriheten. Fra jakker og bukser til fukttransportende underlag som motvirker lukt og gir ekstra støtte til musklene – adidas har det du trenger for å yte ditt aller beste selv når gradestokken fortsetter å krype nedover. Sjekk ut adidas sitt store utvalg av vinterklær her.