alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Vintersko og vinterstøvler

 
[279]
1 / 6
Sideav 6

Solide og varme vintersko og vinterstøvler

Vi nordmenn er vant til lange, kalde vintre og tøffe vinterdager. Vi vet bedre enn mange at det ikke finnes noe som heter dårlig vær, men bare dårlige klær. Noe av det aller viktigste å skaffe seg er gode vintersko. Disse skal tåle både snø og slaps, de bør ha en god og solid såle med et godt grep og de bør produseres i materialer av høy kvalitet. Hos adidas finner du et bredt utvalg av varme og gode sko til hele familien i ulike størrelser, farger og varianter. Noen modeller er tøffe og solide nok til å tåle enhver vintertur i fjellet eller marka, mens andre er enklere og nettere. Sistnevnte passer perfekt til en tur i byen. Dersom du er typen til å løpe ute året rundt, finner du også mange løpesko med et godt grep som gjør det tryggere å løpe på snø og is.

Tøffe sko til enhver anledning

Mange kvier seg for å løpe i vintersesongen, og de trekker heller inn på tredemøllene på treningssenteret. Her kommer vi igjen tilbake til dette med at det ikke finnes dårlig vær, men bare dårlig klær – eller sko i dette tilfellet. Med vanntette løpesko fra adidas får du et sikkert grep i terrenget. Robuste såler sørger for at du holder deg tørr og varm, mens sokkelignende konstruksjoner sitter godt om foten. Dersom du ønsker nye vintersko til fritidsbruk, finner du også en rekke varme støvler med godt grep på snø, is og glatte underlag. Når du velger vintersko, bør du vurdere å gå opp en størrelse slik at du kan ha plass til et par gode ullsåler på de dagene som er ekstra kalde. Husk også å impregnere skoene godt før bruk, og vask og impregner dem regelmessig etter dette. Dette er spesielt viktig før du setter dem bort for sesongen, slik at de holder seg bra frem til neste vinter.