alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sneakers til vinteren

 
[93]
Samba OG Sko HvitSamba OG Sko Hvit

Samba OG Sko

Originals

SAMBA OG W SvartSAMBA OG W Svart

SAMBA OG W

Originals

Gazelle Sko BurgendurGazelle Sko Burgendur

Gazelle Sko

Originals

Samba Lux Sko GråSamba Lux Sko Grå

Samba Lux Sko

Originals

1 / 2
Sideav 2

Møt vinteren med sneakers som holder følge

Her i landet er ikke vinteren noe nytt fenomen. Vi har den med oss gjennom flere måneder av året, og årstiden setter mange krav til det vi har på oss. Det gjelder også på føttene, og med vinter-sneakers og -sko fra adidas finner du fottøy som tar i bruk varmende og vanntette teknologier som gjør at føttene holder seg tørre gjennom de kalde og fuktige månedene. Med membranteknologier og innovative såler med spesiallagde gummiblandinger, overdeler med fukttransport og varmeisolering, sikre snøresystemer og energireturnerende demping har du vinter-sneakers som gjør at du kan holde det gående gjennom en utfordrende årstid.

Glatte fortau, våte gater og nedsnødde stier – vi har skoene

Noen aktiviteter er kanskje vanskelige å gjennomføre om vinteren, men trening og sport er det vi lever for, så da er det bare å finne en løsning. Her finner du favoritter enten det er løping eller toppturer, lange eller korte distanser som gjelder. Terrex kommer med modeller som er spesialtilpasset for de røffe terrengrutene, og med vinterklar Ultraboost har du den kjente energireturen med deg i frasparkene selv når underlaget blir sleipt og temperaturen ikke samarbeider. Løping på glatte fortau eller terrengturer på snødekte stier kan føles utfordrende, men med vinter-sneakers og -joggesko fra adidas har du treningspartnere som hjelper deg med å holde målsetningene innen rekkevidde.

Trening med god samvittighet

Hvorfor skulle man ikke ha god samvittighet for å trene? Det er nettopp poenget. Med vinterklare sneakers og joggesko fra adidas finner du fottøy som lages med hensyn til og tanke på planeten, sammen med det du trenger for å nå både personlige rekorder og treningsmålene dine. Vinter-sneakers fra adidas lages med større og større mengde resirkulerte materialer og miljøvennlige alternativer til tradisjonell produksjon, så du kan ta fatt på de kalde treningsdagene med godfølelsen både fra vinterklare sko, og materialer som reduserer plastavfallet i verden.