alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR
Ekspresslevering

Vinterjakker til dame

 
[115]

So you got some dirt on your winter jacket. It’s okay. Don’t panic. Wash it in a front-loading washing machine with cold water and a gentle detergent. After washing, put it in a tumble dryer together with 2-4 tennis balls, choose low heat and hit “on”. Once it's dry, you can put it on again. Too complicated? A laundromat near you will know what to do. Remember: Do not bleach, iron or use fabric softener on your jacket.

1 / 3
Sideav 3

Vinterjakker til dame for selv de kaldeste vinterdagene

Vinterjakken er et av de vanligste plaggene i enhver nordmanns garderobe, og vi har fra vi var små barn kledd oss i varme og deilige dunjakker når gradestokken begynner å krype nedover. Vi vet, kanskje bedre enn mange, at det ikke finnes dårlig vær, bare dårlige klær. Derfor hindrer ikke minusgradene oss fra å ta en tur i marka eller dra på fjellet. En god vinterjakke er en helt nødvendig del av vintergarderoben, og hos adidas finner du et bredt utvalg av ulike vinterjakker til dame. Jakkene sørger for en kul stil i kombinasjon med komfort og varme, og de har unike funksjoner som sørger for god isolering og vannbestandighet. 

Du kan trene hele året ved hjelp av adidas vinterjakker!

Med vinterjakker til dame fra adidas er det ingen grunn til å legge løpeskoene på hylla i de kaldere sesongene. Vi har jakker som egner seg perfekt til alt fra rolige gåturer til løpeturer og annen idrett. Plaggene har god bevegelighet og sørger for en komfortabel opplevelse, uansett hvilket aktivitetsnivå du har. I tillegg til vinterjakker til dame som er spesialdesignet for aktivt bruk, har vi også en rekke dunjakker og vinterjakker til fritidsbruk. Dunjakkene sørger for at du holder kroppsvarmen tett på kroppen ved hjelp av luftlommer, og de har vind- og vannavstøtende lag som gjør dem ideelle å bruke også i snø og sludd.

Finn en vinterjakke som reflekterer din personlige stil

Med en vinterjakke fra adidas har du fordelen av å både ha en jakke av ypperste kvalitet som holder deg varm og komfortabel gjennom hele vinteren, samtidig som du ser råstilig ut. Velg gjerne en jakke som passer til ditt personlige uttrykk, enten det er en klassisk dunjakke i svart, en stilren og feminin vest i hvitt eller en stilig treningsjakke i en pastellfarge. Og hvem sier at du må velge – hva med en av hver?