alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Vinterjakker til herre

 
[118]
Det er fint å være forberedt, når nettene blir lange og gradene kryper mot minus. Skikkelige vinterjakker til herre er en av de grunnleggende tingene man trenger, ikke bare å overleve månedene med kuldegrader, men også trives. Hos adidas finner du vinterjakker til herre som som gjør at du kan være aktiv uten å fryse og uten å gå på kompromiss med komforten, selv om det er kaldt. Det sørger pustende og isolerende materialer for, kombinert med den kjente ytelsen fra et av verdens største merker for aktive mennesker. Vinterjakkene til herre er noen av de mest essensielle plaggene vi kan tenke oss. Finn dine nye favoritter her hos oss, og bygg vintergarderoben din med ditt eget uttrykk. Velg blant farger, mønstre, design og funksjoner, som holder deg i gang i snø og regn, med vinterjakker til herre fra adidas.
Dunvest SvartDunvest Svart

Dunvest

Menn Originals

Anorakk SvartAnorakk Svart

Anorakk

Menn Originals

1 / 3
Sideav 3

Hold varmen med flotte vinterjakker til herre

I Norge er vi så heldige å få oppleve alle de fire årstidene, og alle sesonger har sin sjarm. For mange er våren og sommeren årets høydepunkt, mens andre elsker de flotte høstfargene. Noen elsker derimot vinteren med puddersnø og vakre iskrystaller. Det gjør i hvert fall vi! Gå vinteren i møte med vinterjakker til herre fra adidas som er designet for komfort, varme og stil. Vi har lette vindjakker, lune fleecegensere og varme dunjakker med ekstra polstring for de aller kaldeste dagene. Uansett om du skal på en løpetur eller en rolig søndagstur i marka med familien, er det viktig at du har de rette klærne. En løpejakke trenger andre egenskaper enn en dunjakke til fritidsbruk. Det kan være lurt å ha ulike jakker i garderoben, slik at du har noe å ha på deg ved enhver aktivitet og anledning.

Mange typer vinterjakker

Vi har en rekke ulike vinterjakker til herre hos adidas, og det kan være utfordrende å vite hva du skal se etter. Vi har utejakker til aktiviteter som klatring, fjellsykling og terrengløping som er robuste og som gjør deg godt rustet for ekstremvær. Sørg for at jakken er vannbestandig, holdbar og ultralett med pustende egenskaper, i tillegg til at den bør gi deg full bevegelsesfrihet. Når vinteren kommer for fullt er tiden inne for å investere i en god vinterjakke til herre fra adidas. Disse tykke jakkene er laget med isolerende polar-fleece som holder kulden på avstand. Dersom du velger en dunjakke, kan du holde kroppsvarmen tett på kroppen i luftlommer som gir lun og myk komfort på selv de kaldeste dagene. Hos oss kan du velge mellom en rekke ulike design og farger. Du kommer garantert bli fornøyd med den nye jakken din, uansett om du velger en tidløs modell i svart eller en stilig jakke i knall oransje. La vinteren komme!