Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
Gratis levering på bestillinger over kr 490
30 dagers gratis retur

Vinterjakker til herre

(83 Produkter)
1 / 2
Sideav 2

VINTERJAKKER FOR HERRE FRA ADIDAS

Det er en årstid for alt. For mange er dette utelukkende vår, sommer og høst – men ikke la deg stoppe av vinteren, for det gjemmer seg et hav av muligheter i snøen. Gå vinteren i møte med vinterjakker for herre fra adidas, som er designet for å oppfylle nettopp dette behovet. adidas har vinterjakken for deg – fra lette Windbreaker-jakker og lune fleece-overdeler til varme jakker med ekstra polstring og dunfyll.
Slik velger du vinterjakke for herre fra adidas
Vi kommer ikke utenom vinteren uansett hvor mye du enn måtte ønske det. Vinterklær blir en nødvendighet gang på gang, og en god vinterjakke fra adidas er ditt beste forsvar. Windbreaker-jakker blokkerer ut kjølig vind for lett beskyttelse, og når det blir tøffere forhold gir andre vinterjakker fra adidas den støtten du trenger.
Utejakker
Du kan prøve deg på fjell- og isbreklatring og andre tøffe aktiviteter i utejakker fra adidas for terrengløping, fjellsykling og klatring. Terrex-jakker er laget for ekstremvær i stadig endring og har holdbare, vannbestandige og ultralette lag med pustende egenskaper som gir deg full bevegelsesfrihet ute. Fleece-jakker med climaheat™-isolering er inspirert av hule fibre fra naturlig pels og er designet for å holde deg varm. Utejakker med hette for herre er laget med climaproof® – vann- og vindbestandig beskyttelse som puster – mens jakker med lang glidelås har justerbare hetter, ermer og kanter, som blokkerer ut kald luft.
Vinterjakker
Når vinteren kommer for fullt – med alt det innebærer av frost og is – er det på tide å investere i en god vinterjakke fra adidas. Jakker er laget med isolerende polar-fleece for å holde kulden på avstand, og flere kommer med ekstra lun hette. Finn en klassisk retro-stil med ikoniske Originals-jakker med design fra arkivet, eller velg jakker fra Porsche Design Sport by adidas ed WINDSTOPPER®-materiale for omfattende beskyttelse mot elementene.
Dunjakker
Den ultimate varmen fra vinterjakker for menn får du når du velger en dunjakke. Kroppsvarme holdes tett på kroppen i luftlommer som gir myk og lun komfort under kalde forhold.