alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Ankelsokker

 
[33]
Trefoil Ankelsokker, 3 par
Ankelsokker, 3 par
Adizero Ankelsokker
Ankelsokker, 3 par
Trefoil Ankelsokker, 3 par
adidas 4D Quarter Sokker
Ankelsokker, 3 par
Ankelsokker, 3 par
Ankle Performance Running Sokker
Ankelsokker
Knit Sokker
Ankelsokker, 3 par
Grip Running Ankelsokker
adidas 4D Quarter Sokker
Ankle Performance Running Sokker
Adizero Ankelsokker
Ankelsokker, 3 par
Performance Graphic Quarter Sokker
adidas 4D Quarter Sokker
Ankelsokker, 3 par
Performance Graphic Quarter Sokker
Ankle Performance Running Sokker
Non-Cushioned Ankelsokker, 3 par
Ankelsokker
Non-Cushioned Ankelsokker, 3 par
Tennis Cushioned Quarter Sokker
Half-Cushioned Ankelsokker, 3 par
Techfit Ankle Sokker

Praktiske og komfortable ankelsokker til menn

Ankelsokker til menn er et supert valg til treningsbruk, og de er designet for å brukes i både joggesko og andre treningssko. Siden materialet ikke går over ankelen er ankelsokker også mindre belastende på huden under treningsøkten, samtidig som det fremhever silhuetten av den nedre delen av leggen. Ankelsokker for menn blir stadig mer populære, og det er ikke uten grunn. De er små, praktiske og behagelige, samtidig som de er superlekre og passer til alt. Du får tak i ankelsokker fra adidas i en rekke ulike farger. Takket være innovativ teknologi i materialene er du sikret at føttene er beskyttet på best mulig måte på neste trening.

Stilige ankelsokker til menn med god demping

Hos adidas finner du et bredt utvalg av ankelsokker til menn med suveren demping som gjør enhver treningsøkt mer komfortabel. Velg for eksempel sokker med demping fra hæl til tå, jevn tåsøm og innstrikket fotbuestøtte som sørger for en tettsittende passform. Designet fullføres med sporty og ikonisk adidas-logo, og sokkene fås i en trio i ulike farger. Ønsker du sokker med fokus på fuktkontroll? Hold føttene dine i komfortsonen med ankelsokker med pustende, vatterte soner i de mest utsatte områdene. Disse sokkene har målrettet demping og et fuktkontrollerende materiale som sørger for at føttene er tørre og komfortable hele dagen lang.

Slik vasker du ankelsokkene

Sokker er et av de plaggene som vaskes oftest. For at de skal tåle utallige runder i vaskemaskinen er det viktig at du vasker dem riktig. Dette innebærer å følge vaskeinstruksjonene og ikke vaske dem på for høy temperatur. Unngå tørketrommel og skyllemiddel som begge kan skade materialene og elastisiteten til sokkene. Du må også huske på å vaske sokkene med andre plagg i like farger, slik at du unngår misfarging.