alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Blå vesker

 
[64]
Ryggsekk BlåRyggsekk Blå

Ryggsekk

Barn Originals

VRST Ryggsekk BlåVRST Ryggsekk Blå

VRST Ryggsekk

Originals

1 / 2
Sideav 2

Praktiske, slitesterke, blå vesker med plass til alt du trenger

Uansett hvor eller hva du skal, så vil du finne en adidas blå veske i vårt sortiment som passer perfekt til dine behov. Her kan du velge mellom slitesterke bager i store og mindre størrelser, med egne lommer til sko og flere lommer slik at du enkelt kan finne frem til utstyret ditt når du trenger det. Du finner også en helt enkel sekk som du snører sammen med en snor eller små vesker til det aller viktigste som du fester på skrått rundt kroppen. Her finner du helt enkelt en blå veske til alt.

Blå bager passer til alt

Enten du er på vei til treningssenteret eller du skal på tur med gjengen, så finner du en blå adidas veske som er slitesterk nok til å tåle at du tar med deg det du trenger. For studenter og elever har vi blå sekker med smarte rom og lommer, og dersom du skal på kontoret, kan du finne deg en blå sekk med plass til alle dokumentene dine. adidas blå bager er stilige og passer til alt, uansett hvor du skal.

Blå vesker er helt enkelt den måten du reiser på

De blå veskene er praktiske for alle uansett alder, og alle familiemedlemmer kan bruke dem til dit de skal. Når du skal ta med noe tungt, som på ferie eller på hytta, så passer de store duffelbagene godt. De er fleksible og allsidige av slitesterk polyester og kan gjøres om til ryggsekk for at du skal kunne fordele vekten på ryggen din. Med et stort volum er det lett å få med seg det du trenger. En blå veske fra adidas kan oppbevare og frakte tingene dine fra a til b, slik at du får konsentrere deg om de viktige tingene i livet ditt.