alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Bager · Brun

 
[1]

Legg treningsklærne i en adidas brun bag

Ser du etter en bag som du kan legge tingene dine i, har adidas de beste produktene du finner. Fra duffelbager til ryggsekker, er du sikret eksklusivt design, konstruksjon og stabilitet. I dette utvalget finner du stilige brune bager som du kan bruke til å ta treningsklærne dine hjemmefra til treningssenteret eller gymmen, og med en adidas brun bag finner du opp nye bruksområder hele tiden. Rett og slett fordi den brune baggen bare er så stilig. Husk å pakke med en drikkeflaske til gymmen.

Ta treningen på alvor

Med justerbare stropper beskyttet med behagelig polstring eller puter som gir en solid støtte, komfort og en riktig tilpasningsdyktighet. Enten du henger den på skrått over overkroppen eller finner en ryggsekk for balanse, er stroppene laget av pustende materiale som holder deg tørr. Noen av ryggsekkene har glidelås på små lommer foran og sidelommer til en paraply eller drikkeflaske. Særlig duffelbagene er beregnet til treningsklærne dine og har ekstra ventilering til turen tilbake fra treningen.

Dedikerte detaljer

Flere av de brune bagene er spekket med smakfulle og praktiske detaljer. Noen har en egen lomme for at du skal få med deg laptopen din når du haster til jobb eller skole. Små lommer til penner og småting hjelper deg å holde orden og finne lett frem i bagen og de fleste har en egen mobillomme. Glidelåser på hovedrom og på små lommer skal sikre tingene dine fra å falle ut i farten, og dekorert med de kledelige adidas 3-Stripes, så har du kvalitetsstempelet på plass. Siden brunt går sammen med det meste, så er det bare å velge den brune bagen som passer til din aktivitet. Med stilen og kvaliteten på plass, så har du funnet løsningen, og du trenger ikke lete lenger.