alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Grå bager

 
[18]

Organisert på farten med grå bager

En ?grå veske fra adidas passer med det meste. Utvalget består av skulderveske, festivalvesker, gymbag og ryggsekker i grått. adidas er blant ledende produsenter av merkeklær til sport, trening og fritid. Alle bagger er designet av høy kvalitet, som gjør at du lett blir glad i dem. Grått er dessuten flott og passer med det meste du har på deg. Hvor du kan bruke disse er alt fra på skolen, trening, gymklassen, skateparken, jobb eller på festivaler. Du holder deg i hvert fall organisert til uansett aktivitet du har på planen, med akkurat det du trenger å ha med deg.

Materiale av ypperste kvalitet

Det flotte utvalget av grå bager er laget av slitesterke materialer som for eksempel nylon. De er bygget slik at de skal vare, så du kan ha din nye favorittveske i lang tid. Designet er imponerende godt gjennomført med tanke på plass, feste, glidelåser, stropper og stil. Veskene har smarte løsninger til oppbevaring av både våte og tørre sko. Det er for eksempel egne deler av sekkene til det tørre og til det fuktige. Med en slik bag trenger du ikke lenger å tenke på at det som er rent, skal ende opp med å lukte vondt.

Funksjonelle fordeler som dekker behov

Grå bager har flere nyttige funksjoner, som for eksempel allsidige stropper som er justerbare. Da kan du blant annet velge hvordan du skal ha på den baggen. De polstrede skulderstroppene er designet for å gi eksepsjonell komfort når du har på deg bagen. Med innvendige lommer med glidelås kan du holde verdisakene dine trygge. Dobbellukking er ment for økt sikkerhet med snorene, og en dekklaff med kroker som også gir et interessant utseende. Uansett hvilke av disse baggene du velger å gå for, så skal du sitte igjen med en bag som oppbevarer alt på en trygg måte med god organisering.