alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Grønne bager

 
[20]

Ikoniske bager i grønt til mann og kvinne

Praktiske og stilige grønne vesker som funker til alt! Vi har tilgjengelig et stort og veldig spennende utvalg av de mest trendy, stilsikre og elegante bagene i ulike varianter med grønt som farge. Grønne vesker fungerer utmerket til hverdags og det er nettopp anvendeligheten og bruksmulighetene som er et av de viktigste argumentene for hvorfor du burde investere i en bag med grønn farge. Enten du er på utkikk etter noe stort og praktisk til trening og på vei hjem fra langtur med vennegjengen, eller noe langt mindre til skolebruk, vil du finne det du behøver hos oss. Vi har lang erfaring med å utvikle bager av ypperste kvalitet, enten materialet du søker er skinn, tekstiler, tekniske materialer med mer. Et godt eksempel på vårt raffinerte og elegante designutrykk kommer til syne når en ser på våre grønne duffelbager som er som skapt for trening og en aktiv livsstil. Eller for ikke å nevne våre praktiske og klassiske ryggsekker i flere ulike varianter av grønt. Våre ryggsekker har praktiske løsninger som glidelåslommer foran for nøkler, mobil og annet. Videre finner man en egen laptop-lomme som gjør den ypperlig for den aktive pendleren på vei til jobb! Sammen med kompresjonstopper og belagt bunn er dette en type sekk som passer like godt på vei til flyplassen i jobbsammenheng som lange gåturer i skog og mark med familien eller som ryggsekk for å bære vannflaskene til det lokale fotballaget.

Hvordan kjøpe riktig type bag til mitt bruk?

Å handle en bag fra oss fungerer på samme måte som med klær eller sko, det handler om passform, bruksbehov og stil. Fordelen med vårt sportslige DNA er at alle bagene har en aktiv livsstil som et viktig designsaspekt, slik at du ikke ofrer det sporty og aktive uansett om du går for en klassisk ryggsekk, duffelbag eller skulderbag.