alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Bager · Gul

 
[2]

Gult er kult, med råtøffe gule bager fra adidas er gult også praktisk

At det skal være praktiske løsninger og stilig design trenger ikke å bety at gymbagen din må være i kjedelige og enkle farger. Ja, hvorfor ikke sjanse på å prøve en sterk og knall farge? En gul bag er leken, og prydet med de ikoniske 3-Stripes eller Trefoil fra adidas i fokus blir leken fort seriøs når du pakker deg klar til arenaen.

For sport eller hverdags, lett å se, lett å finne frem til en gul veske

Ikke bare er designet velegnet til å vise frem din spisse og praktiske side, fargen hjelper deg å bli sett på vei til trening eller skole, for ikke å glemme hjelper deg å finne frem til utstyret ditt - det er ikke lett å overse våre gule bagger! Om det er til hverdags, fest eller sport: Gult skiller seg ut! Velg en gul veske fra adidas og du er garantert å sende de rette signaler til enhver situasjon, med et sterkt og dristig førsteinntrykk.

Stilig, praktisk, røft, dette er gule bager for atleter

En av våre gule bager, eller vesker, er ikke bare designet for å se bra ut. Det viktigste er og blir funksjonaliteten. Med smarte løsninger, gode glidelåser og holdbart materiale er dette utstyr som er ment å tåle en støyt. I en gul bag fra adidas har du plass til det du trenger for oppgaven du skal løse, og passer like godt til treningsutstyr som strandklær. At du finner tekstiler som slitesterk polyester gjør at disse gule veskene og bagene er like holdbare og hardføre som de er stilige. Med adidas kjente kvalitet vet du at du får støtten som behøves for å få fraktet med deg alt hva du trenger for å nå dine mål.