alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Røde vesker

 
[21]

Praktiske og stilige røde vesker fra adidas

En veske eller en bag er mye mer enn bare praktisk tilbehør som rommer det du trenger å ha med deg. De kan faktisk også sette prikken over i-en på ethvert antrekk, spesielt dersom du velger varianter i stilige farger. Røde vesker er stilfulle, moteriktige og iøynefallende, og med disse vil du garantert imponere uansett hvor du er. Rødt er selvtillitens farge, og den er både intens og kraftfull. Rødt kler også alle hudtoner, og rødt tilbehør passer dermed til de aller fleste. Hos adidas har vi et bredt utvalg av røde vesker, bager og sekker i forskjellige størrelser og varianter til både menn, kvinner og barn. Vi er sikre på at du finner noe som faller i smak.

Røde ryggsekker og duffelbags som rommer det meste

Er det en duffelbag du ser etter? Vi har små, mellomstore og store duffelbager i rødt som lar deg ta med alt du trenger på treningssenteret, så vel som på reise. Med duffelbager fra adidas kan du organisere utstyret ditt og det viktigste du trenger å ha med deg. Pakk ned trenings- og kamputstyret ditt i denne praktiske bagen med et nedre rom som holder det rene utstyret ditt unna det brukte. De to praktiske ekstralommene hjelper deg med å organisere tingene dine, mens den forsterkede bunnen sørger for at bagen holder seg robust og slitesterk gjennom hele sesongen. Foretrekker du en rød ryggsekk til hverdagsbruk? Føl kraften fra et sterkt, sporty design som er laget for den aktive 3-Stripes-livsstilen. Sekken er både kraftig og romslig, og den holder deg komfortabel. Trenger du en større tursekk? Velg en romsligere versjon med plass til at du trenger. Her får du plass til alt fra en ekstra genser og badedrakt til mat og drikke. Du kan til og med ta med deg laptopen din.