alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Bager · Rosa

 
[16]

Vis frem en leken side med rosa bager fra adidas

Av og til vil vi kanskje vise oss frem litt ekstra. Sette farge på tilværelsen og lyse opp stilen litt til glede både for oss selv og andre. Eller kanskje en rosa bag rett og slett bare har favorittfargen din? Hos adidas finner du kreasjoner som handler om både sport og mote, ytelse og trender, og ikke minst å legge til rette for at du skal kunne skape din egen stil og ditt eget uttrykk. Da trenger du både plagg og tilbehør som legger til rette for nettopp det, og hva er vel bedre enn en rosa bag eller rosa ryggsekk? Gjennom både hverdager og helger, fritid og skole, trening eller jobb trenger vi å ha med oss utstyret vårt og de viktige tingene. Laptop til skole eller jobb, ekstra sko til trening, bøkene til studietimene. Den rette rosa sekken er med deg som en morsom påminnelse om at ikke alt trenger å tas like seriøst – selv om vi får jobben gjort.

Lysere dager med rosa vesker og bager

Dagene her oppe i nord blir kanskje litt korte av og til, så ta med deg en stil-statement som lyser opp litt ekstra. Med rosa bager og vesker fra adidas har du plass til alt det nødvendige, samtidig som du har med deg favorittfargen uansett hvor du går. Konstruksjonen lages for å bli med deg på alt det som dagen måtte stille opp med av utfordringer, enten du skal gjennom regnet til trening eller på stranden når det blir varmt. Modeller med laptop-lomme, mesh-rygg, vatterte skulderstropper og bærehåndtak på toppen er det mange av, så du kan velge den modellen som passer til nettopp dine planer. En skulderveske på vei til yoga-timen eller et midjebelte til løperunden, eller kanskje en ekstra stor bag når du virkelig trenger plass? Her hos adidas finner du en rosa sekk, veske eller bag til det aller meste.