alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Bager · Sølv

 
[4]

Stilige sølvvesker for damer på farten

Sølvvesker til deg som er på farten. Enten du skal på kontoret, på skolen, på trening eller bare på en liten tur, er det viktig å finne den rette bagen. adidas har et bredt utvalg der du kan velge mellom en rekke stiler, størrelser og design for å finne akkurat den som er perfekt til deg. Det gjør det lett for deg å bære rundt på det du trenger å ha med deg med enkelt og stilfullt. Se bare på utvalget av sølvvesker.

Designet for alt

I adidas kolleksjonen finner du ryggsekker, vesker, duffel og bager som er helt perfekt til det du trenger. Spennende løsninger og størrelser enten du skal på fjelltur eller en lett gåtur i byen. Enten du trenger en ryggsekk eller en midjeveske, så kan du finne en i en lekker sølvfarge som setter liv i garderoben. Det speilblanke sølvet gir en fin kontrast til adidas logoen Trefoil i svart eller hvit. Flere av bagene og veskene har et 3D-mønster som gir et eksklusivt uttrykk. Sleng sekken over skulderen eller fest midjevesken rundt midjen i farten og du er klar for alt som dagen kaster mot deg. Mens glidelåser sikrer tingene dine, så sikrer sølvfargen stilen din.

Leter du etter noe? Det er i bagen

Bak adidas bagene ligger det innovativ teknologi for å bli så praktisk og komfortabel som mulig, men designet er også viktig slik at du passer inn i motebildet. En sølvfarget bag vil vekke mer oppmerksomhet enn en svart, men den passer nesten til alle antrekk. Med signaturer som adidas logoen eller 3-Stripes er sølvfargen godt synlig og et praktisk sted å samle tingene dine. Derfor kan du lett finne igjen det du leter etter når du trenger det. Praktiske lommer og glidelåser sikrer nemlig at de ligger akkurat der du la dem.