alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Svarte vesker

 
[181]
Essentials Logo Skulderveske
Essentials Logo Ryggsekk
Essentials Logo Duffelbag, ekstra liten
Essentials Logo Duffelbag, medium
Running Belte
Adicolor Archive Midjeveske
Classic Badge of Sport 3-Stripes Ryggsekk
Running Gear Midjeveske
Classic Essential Organizer Bag
Adicolor Archive Messenger Bag, liten
Arsenal Travel Ryggsekk
Running Mobile Arm Lomme
4ATHLTS Duffelbag, stor
adidas Adventure Midjeveske, stor
Multigame Racquet Bag
Running Gear Bottle Bag
4ATHLTS ID Midjeveske
Trolley Bag Medium
Hyperreal Ryggsekk
Classic 3-Stripes Horizontal Ryggsekk
Daily Midjeveske
Back to School Canvas Shoppingbag
Adicolor Archive Strap Pack
Hyperreal Festival Bag
adidas x Mo Salah Ryggsekk
X-City Ryggsekk
Badge of Sport Midjeveske
adidas by Stella McCartney Tote Bag
Essentials Logo Bum Bag
Adicolor Shopper Bag
Classic Graphic Ryggsekk
Manchester United Travel Ryggsekk
Running Gear Pocket bag
Real Madrid Crossbody Bag
adidas by Stella McCartney Ryggsekk
Essentials 3-Stripes Skulderveske
4ATHLTS Duffelbag, liten
4ATHLTS Organizer
Mini Ryggsekk
Classic Future Icon 3-Stripes Midjeveske
Essentials Logo Skulderveske
City Xplorer Ryggsekk
3-Stripes Skobag
1 / 4
Sideav 4

Svarte vesker for enhver anledning

Du kan aldri få for mange vesker i samlingen, og spesielt svarte vesker er helt grunnleggende tilbehør i enhver hverdags- og treningsgarderobe. De fleste farger og mønstre går raskt inn og ut av motebildet, men en klassisk, svart veske vil alltid være en sikker vinner. Den kan styles med de fleste antrekkene i garderoben din, enten det er snakk om en duffelbag for treningsøktene?, ryggsekk med polstret laptoplomme som kan brukes til den daglige pendlingen til skole eller jobb, en stilig skinnveske med laptoplomme og sikre glidelåslommer som er idéell for reising, eller en supertrendy og praktisk midjeveske til festivalbruk. Hos adidas finner du svarte varianter i ulike størrelser og stiler som passer til de fleste anledninger og bruksområder – så slipper du å bekymre deg for om veska vil matche resten av antrekket.

Bredt utvalg av vesker og tilbehør fra adidas

Med vesker er det selvfølgelig også helt essensielt at de er både funksjonelle og slitesterke. Med justerbare og vatterte bærestropper er du garantert perfekt passform og komfort, og med ekstra kompresjonsstropper og bryststropper er det enklere og mer behagelig å bære og fordele tung last. For deg som reiser mye rundt på trening og konkurranser, er det dessuten lurt å velge en ekstra slitesterk og værbestandig bag med for eksempel kanvas- eller polyestermateriale samt CORDURA®-teknologi og forsterket bunn. Velg en modell med flere lommer og rom for å ha full kontroll over tingene dine – vi har også svarte vesker med separate og luftige skorom slik at skoene kan holdes atskilt fra resten. Vi vet hvor lite fristende det er å blande rent skift med godt brukte joggesko.

Stilige og funksjonelle design som varer

I tillegg til treningsbager, hverdagsvesker og ryggsekker, kan vi også friste med blant annet lommebøker, skovesker, løpebelter, mobilholdere og enkle gymbager. Velg mellom helsvarte modeller med en liten, diskret logo og varianter med fargerike mønstre eller store, klassiske logoer. Det er bare å velge og vrake.