alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Svarte vesker

 
[132]
Y-3 Lux Bag SvartY-3 Lux Bag Svart

Y-3 Lux Bag

Y-3

Y-3 Lux Gymbag SvartY-3 Lux Gymbag Svart

Y-3 Lux Gymbag

Y-3

1 / 3
Sideav 3

Svarte vesker for enhver anledning

Du kan aldri få for mange vesker i samlingen, og spesielt svarte vesker er helt grunnleggende tilbehør i enhver hverdags- og treningsgarderobe. De fleste farger og mønstre går raskt inn og ut av motebildet, men en klassisk, svart veske vil alltid være en sikker vinner. Den kan styles med de fleste antrekkene i garderoben din, enten det er snakk om en duffelbag for treningsøktene?, ryggsekk med polstret laptoplomme som kan brukes til den daglige pendlingen til skole eller jobb, en stilig skinnveske med laptoplomme og sikre glidelåslommer som er idéell for reising, eller en supertrendy og praktisk midjeveske til festivalbruk. Hos adidas finner du svarte varianter i ulike størrelser og stiler som passer til de fleste anledninger og bruksområder – så slipper du å bekymre deg for om veska vil matche resten av antrekket.

Bredt utvalg av vesker og tilbehør fra adidas

Med vesker er det selvfølgelig også helt essensielt at de er både funksjonelle og slitesterke. Med justerbare og vatterte bærestropper er du garantert perfekt passform og komfort, og med ekstra kompresjonsstropper og bryststropper er det enklere og mer behagelig å bære og fordele tung last. For deg som reiser mye rundt på trening og konkurranser, er det dessuten lurt å velge en ekstra slitesterk og værbestandig bag med for eksempel kanvas- eller polyestermateriale samt CORDURA®-teknologi og forsterket bunn. Velg en modell med flere lommer og rom for å ha full kontroll over tingene dine – vi har også svarte vesker med separate og luftige skorom slik at skoene kan holdes atskilt fra resten. Vi vet hvor lite fristende det er å blande rent skift med godt brukte joggesko.

Stilige og funksjonelle design som varer

I tillegg til treningsbager, hverdagsvesker og ryggsekker, kan vi også friste med blant annet lommebøker, skovesker, løpebelter, mobilholdere og enkle gymbager. Velg mellom helsvarte modeller med en liten, diskret logo og varianter med fargerike mønstre eller store, klassiske logoer. Det er bare å velge og vrake.