alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Vanntette bager

 
[2]

Vanntette bager for aktive mennesker

Push deg selv til nye høyder med en vanntett bag fra adidas som sørger for at elementene ikke lenger kan stoppe deg fra å nå målene dine. Enten du er på jakt etter en liten og hendig bag for de mest essensielle tingene når du skal ut på løpetur eller trenger en stor og robust ryggsekk for lengre fotturer og klatring i den vakre fjellheimen, finner du det du trenger i adidas sitt utvalg av vanntette bager. Bager er et essensielt tilbehør, og det å ha en skikkelig kvalitetsbag vil utvilsomt gi deg mange fordeler på veien.

Bager som yter og varer

En funksjonell og vanntett bag holder tingene dine tørre og gjør turene langt mer fornøyelige. Kanskje du er ute etter en allsidig ryggsekk som kan brukes til hverdagsaktiviteter som skole, trening og reise? Samtidig som tingene dine garantert holder seg trygge og tørre, uansett vær og vind? adidas har sekker til daglig bruk som er funksjonelle og av topp kvalitet, for eksempel slitesterke og vanntette varianter i ultralett X-pac-materiale. Velg en modell med praktisk rulletopp og spennelukking for enkel tilgang til hovedrommet, samt praktiske innerlommer for at du alltid skal ha kontroll på mobilen, nøklene og lommeboka. For turentusiastene kan adidas også friste med tekniske og vanntette bager som tåler en støyt, og dermed er de perfekte for en aktiv livsstil. De tekniske bagene og sekkene kommer med smarte funksjoner som forsterkede frontpaneler som gjør dem ekstra slitesterke, ventilerte bakpaneler som holder ryggen kjølig og tørr, vatterte skulderstropper som fordeler vekten jevnt og dermed sørger for utmerket bærekomfort, anvendelige bærehåndtak og praktiske utstyrshemper. Med det store utvalget av vanntette bager vi du garantert finne en som passer deg og din sporty stil. De trendy designene vil gli rett inn i en sporty garderobe, og hos adidas vil funksjonalitet aldri gå på bekostning av stilen. Du kan få i pose og sekk, bokstavelig talt.