alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Baller · Damer

 
[93]
FCB CLB HOME RødFCB CLB HOME Rød

FCB CLB HOME

Fotball

AFC CLB HOME RødAFC CLB HOME Rød

AFC CLB HOME

Fotball

Messi Mini Ball HvitMessi Mini Ball Hvit

Messi Mini Ball

Fotball

MLS 24 Pro Ball HvitMLS 24 Pro Ball Hvit

MLS 24 Pro Ball

Fotball

FEF COM HvitFEF COM Hvit

FEF COM

Fotball

1 / 2
Sideav 2

Baller til damer

Er du av typen som trives best med ball? Uansett om det er håndball, fotball eller basket som er sporten din, finner du mye å velge mellom i utvalget av baller til damer fra adidas.

Dette bør du se etter når du velger fotball fra adidas

De fleste av adidas’ fotballer til damer er såkalte Offical Match-baller, altså baller av en slik kvalitet at de har gjennomgått FIFAs tester, fått FIFA Quality Pro-sertifiseringen, og kan benyttes i profesjonelle ligaer og mesterskap. Disse fotballene fra adidas er sømløse og termisk bundet for bedre nøyaktighet og med en teksturert overflate som sikrer bedre ytelse og godt grep. Du kan velge fotball med UEFA Champions League-emblem eller Tricolore-detaljer. Du finner også langt billigere alternativer, som Glider-ballene eller lagspesifikke fotballer, som er trenings- og kampballer med en maskinsydd, slitesterk konstruksjon.

Dette bør du se etter når du velger håndball fra adidas

Håndballene fra adidas er håndsydd med en overflate i 100 % polyuretan og en blære i 100 % gummi. Dette innebærer at du har en robust håndball med et svært sikkert grep, slitestyrke og kontroll uten bruk av klister.

Dette bør du se etter når du velger basketball fra adidas

Når du velger basketball, er det viktig at du tenker på hva slags underlag du skal spille på – utebane, innebane eller simpelthen på gata eller i oppkjørselen? Dette påvirker hvilke materialer som benyttes i utviklingen av ballen, og du vil helst være sikker på at ballen skal være tilpasset ditt underlag. Se etter baller i slitesterk syntetisk skinn, gjerne med 100 % termoplastisk polyuretan (TPU), hvis du er ute etter allsidige baller til damer til både ute- og innebruk. Basketballer som er beregnet for spill utendørs er gjerne i naturgummi, og du finner også miniballer med vulkanisert gummi.