alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sportsballer til herre

 
[75]
Messi Mini Ball SølvMessi Mini Ball Sølv

Messi Mini Ball

Fotball

Messi Club Ball SølvMessi Club Ball Sølv

Messi Club Ball

Fotball

UCL PRO BALL HvitUCL PRO BALL Hvit

UCL PRO BALL

Fotball

UWCL PRO BALL HvitUWCL PRO BALL Hvit

UWCL PRO BALL

Fotball

EPP Club Ball HvitEPP Club Ball Hvit

EPP Club Ball

Fotball

1 / 2
Sideav 2

Baller til menn

Er du av typen som trives best med ball? Uansett om det er håndball, fotball eller basket som er sporten din, finner du mye å velge mellom i utvalget av baller til menn fra adidas.

Dette bør du se etter når du velger basketball fra adidas

Når du velger basketball, er det viktig at du tenker på hva slags underlag du skal spille på – utebane, innebane eller simpelthen på gata eller i oppkjørselen? Dette påvirker hvilke materialer som benyttes i utviklingen av ballen, og du vil helst være sikker på at ballen skal være tilpasset der du spiller. Se etter baller i slitesterk syntetisk skinn, gjerne med 100 % termoplastisk polyuretan (TPU), hvis du er ute etter allsidige baller til menn til både ute- og innebruk. Basketballer som er beregnet for spill utendørs er gjerne å finne i naturgummi, og du finner også miniballer med vulkanisert gummi.

Dette bør du se etter når du velger fotball fra adidas

De fleste av adidas’ fotballer til menn er såkalte Offical Match-baller, altså baller av en slik kvalitet at de har gjennomgått FIFAs tester, fått FIFA Quality Pro-sertifisering, og kan benyttes i profesjonelle ligaer og mesterskap. Disse fotballene fra adidas er sømløse og termisk bundet for bedre nøyaktighet, og med en teksturert overflate som sikrer bedre ytelse og godt grep. Du kan velge fotball med UEFA Champions League-emblem eller Tricolore-detaljer. Du finner også langt billigere alternativer, som Glider-ballene eller lagspesifikke fotballer, som er trenings- og kampballer med maskinsydd, slitesterk konstruksjon.

Dette bør du se etter når du velger håndball fra adidas

Håndballene fra adidas er håndsydd med en overflate i 100 % polyuretan og en blære i 100 % gummi. Dette innebærer at du har en robust håndball med et svært sikkert grep, slitestyrke og kontroll uten bruk av klister.