alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Belter · Hvit

 
[1]

Allsidige og essensielle hvite belter

Hos adidas har du mange belter å velge mellom, også hvite. Et hvitt belte vil alltid være en tidløs klassiker og en essensiell del av enhver garderobe. Belter er ofte glemt i sportslig sammenheng, men det kan være et betydelig tilbehør under mange aktiviteter. Våre belter er designet for at du skal ha mulighet til å tilpasse passformen på bukser og shorts, og for at du skal kunne være komfortabel under dine favorittaktiviteter. Våre hvite belter designes også med tanke på et gjennomført antrekk med smidig tilbehør, og for at du skal kunne holde fokus på det som er viktig, enten det er på banen eller i hagen. Et belte er for eksempel essensielt under aktiviteter som baseball og golf, eller under aktiviteter som oppussing- og hagearbeid. Når du gjør aktiviteter hvor det foregår mye bøy og tøy, vil du med andre ord dra nytte av et komfortabelt antrekk og et belte som holder alt på plass. 

Hvite belter for stil, komfort og ytelse 

I adidas tenker vi over enhver detalj når det kommer til produksjonen av våre plagg og tilbehør. Dette gjelder også for våre belter som er designet med tanke på komfort, stil og ytelse. I våre hvite belter er det mye elastisitet på de plassene du trenger det mest. Dette sørger for et belte som ikke er ukomfortabelt på, som ikke trykker eller er ubehagelig i bruk. Våre belter er svært allsidige og fleksible, og tar sikte på å kombinere både ytelse og stil. Dermed kan du bruke ett belte i flere sammenhenger, både til hverdags når du henger med venner, når du er på jobb eller skole, når du er på banen og øver på det rette svingslaget med baseball- eller golfkølla, og til alle bøy og tøy du bedriver under oppussings- og hagearbeidet. Beltene våre er også svært justerbare og lar seg tilpasse din personlige stil, for optimal ytelse og komfort.