alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Belter

 
[10]

Stilige belter i ulike farger og størrelser

Det er ingen tvil om at belter er en viktig del av garderoben, ettersom de sørger for at bukser og shorts ikke sklir ned. Likevel er dette tilbehøret så mye mer enn bare et funksjonelt lite stykke stoff eller skinn. De synes ofte godt på et antrekk, og de bør derfor være stilige og matche de andre plaggene som du har på deg. På mange måter kan tilbehøret til og med fungere som et slags "smykke" for antrekket. Hos adidas finner du ulike varianter som er lekre og luksuriøse, tidløse og moderne, samt slitesterke og solide. Vi har belter til både menn og damer i ulike størrelser og farger, og vi er sikre på at du finner flere modeller som passer til deg.

Bør beltet matche skoene?

Mange tror at beltet bør matche skoene, og det er i hvert fall aldri feil å gjøre det. Det er en vanlig tommelfingerregel at sko og belte skal passe sammen, og dette er spesielt viktig når man bruker dress eller andre matchende penklær. Imidlertid har det i den siste tiden blitt stadig vanligere å kombinere et sporty belte med formelle klær, spesielt dersom du bruker chinos eller jeans. Denne vrien blir enda stiligere om du går med casual sko som sneakers eller joggesko.

Elegante og stilrene belter med klassiske detaljer

Belter fra adidas er spesielt populære å bruke på golfbanen, og de lar deg gå banelangs i stilig komfort. Noen modeller er vendbare og gir en moderne tilnærming til tradisjonell golfstil med en avtagbar, justerbar metallspenne med 3-Stripes. Andre varianter har den klassiske Trefoil-logoen på spennen. Et vevet design gir en avslappet eleganse på banen, og noen modeller er laget i elastisk materiale som gir deg full fleksibilitet under hvert eneste slag. Beltene er imidlertid like stilfulle utenfor golfbanen, og de kan derfor helt fint brukes til både hverdags og mer pyntede anledninger.