alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Belter for herre

 
[14]

Vi har belter for herre som løfter stilen din til nye høyder

Du skal ikke kimse av tilbehør som stilige belter for herre – selv små detaljer som dette kan utgjøre en stor forskjellig i den helhetlige looken din. I tillegg har herrebelter en praktisk funksjon. De holder klesplaggene på plass, slik at du kan yte ditt beste på trening – uten å bekymre deg for at buksen skal sige ned! Et vendbart golfbelte med 3-Stripes ser like stilig på golfbanen som i asfaltjungelen. Beltene utvikles med fokus på det klassiske og stilrene, og de er derfor enkle å style. Det klassiske møter det tradisjonelle når adidas utvikler sine herrebelter for golf! Enkelte modeller lages av et elastisk materiale for at du skal ha full frihet på banen. Det er nemlig ikke bare det ytre som står i fokus – beltene utvikles med avanserte egenskaper som kommer godt med på trening og i turneringer.

Sporty og praktiske belter for menn

Vi kan friste med funksjonelle belter for herre som passer perfekt til løpeturer i skog og mark. Disse er hovedsakelig utformet for at du skal kunne oppbevare småting i dem på løpeturen, for eksempel mobil og nøkler. Dermed har du hendene dine frie, noe som alltid er praktisk når du skal ut og trimme deg. De passer godt for mindre fjellturer også, og enkelte varianter har ytre lommer som er spesialtilpasset for drikkeflasker. Det er viktig å holde seg hydrert på trening, samtidig som det kan være kjedelig å måtte bære flasken i hendene mens du trener. Det slipper du med slike belter, og vi tør derfor å påstå at herrebeltene kanskje øker motivasjonen din litt også! Liker du å høre på musikk mens du løper, anbefaler vi å bruke et par øretelefoner med Bluetooth og legge mobilen ned i beltet for full frihet.