alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Belter · Svart

 
[5]

Praktiske, sporty, svarte belter

Enten du skal jogge eller vinne et sett på tennisbanen, har vi det rette beltet til deg. Alle beltene fra adidas er tidløst sporty i en slitesterk kvalitet. Løpebelter er kanskje det svarte beltet som helt klart har en praktisk funksjon med alle detaljene som en stor lomme med glidelås. Der kan du legge penger, kredittkort eller mobilen din, og sikre dem med lukket glidelås. Refleks på små detaljer gjør at du blir sett når du jogger eller løper i skumring og i mørket. I slitesterk polyester varer dette beltet sesong etter sesong, mens du sliter løpesko etter løpesko.

Gjennomfør med stil

adidas belter er ikke bare stilige og sporty, men de har praktiske funksjoner slik at du kan gjennomføre med stil. Enten du skal delta i et løp og trenger et belte som passer verdisakene dine eller du trenger et belte som fullfører den sporty stilen, så finner du et stilig svart belte i vårt utvalg. Spenner i plast eller metall med kledelige 3-Stripes og praktisk dobbeltspenne. Fest beltet fast og yt selvsikkert ditt beste på idrettsbanen i en gjennomført stil.

Mindre klimaavtrykk

Det ligger mye mer bak Trefoil-logoen og 3-Stripes. Flere og flere av produktene til adidas lages av resirkulert polyester som en del av det bærekraftige programmet vårt. Her styrkes varigheten til produktene samtidig med polyester brukes om igjen. Også bruken av organisk bomull skal være med på bedre den globale bomullsdriften. Belter av slitesterk, resirkulert vevd polyester lar deg ta bedre vare på planeten vår med en gjennomført stil. Enten du trenger et belte for å støtte opp rundt magemuskulaturen når du tar i eller du skal ha et trygt sted til tingene dine når du jogger, så finner du et svart belte i utvalget vårt. Solide materialer gir slitesterke og solide belter.