alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Bikinier · Damer

 
[38]

Dame bikinier, for strand eller sport

Om du ser etter et antrekk for å nyte sommeren mens du samler skjell på stranden, eller om du skal ha et funksjonelt plagg for hard trening i bassenget, så har adidas en dame bikini for deg. Her finner du stilen for stranda, eller formen for svømmeøkten. Og det hele gjerne i et miljøvennlig materiale.

Stup i det, med stil og funksjon

Våre damebikinier er både funksjonelle og fasjonable. Elitesvømmere verden over velger? adidas for sine økter og konkurranser, og du trenger ikke være noe dårligere. Ikledd en dame bikini fra adidas som er ment for trening får du klorresistent materiale, full bevegelsesfrihet og et materiale som er laget av resirkulert nylon, 3-Stripes på svømmedrakten viser både kvalitet og bevissthet. Samtidig som vi stiller med topp kvalitet for idrettspersonen, har vi også dame bikinier ment for den glamorøse, den som vil ta seg godt ut på bassengkanten, ja og så klart har adidas et godt utvalg av freshe design for strand bikinien. Ikke alle er like, og her har vi en dame bikini for enhver å føle seg god i. Bikinien stiller med mer enn bare formen og fargen å velge mellom, du finner også ulike stropper, og også med eller uten vattering. Om du er en dag på stranda eller ved svømmebassenget for å slappe av, men være sporty, vil en av vår dame bikinier passe inn. De gir deg friheten til å svømme og slappe av, og noen av dem stiller også med UV50 beskyttelse og avslappet mer dekkende snitt. For noen er det mer behagelig med elastiske stropper enn tynne snorer - og det har vi så klart også modeller med. Stup ut i utvalget, crawl deg frem og finn den damebikinien som passer deg og din sporty hverdag her hos adidas.