alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Budvesker · Menn

 
[1]
Pris
kr148 - kr149
148149

Praktisk organisering med budvesker til herre

Hverdagen har mange krav, og det har egentlig fritiden også. Med adidas sine budvesker til herre har du plass til å få med deg det du trenger for å takle dagens utfordringer. Budvesker eller messenger-bager har lang og tro historie både hos adidas og mange andre, og det finnes utallige versjoner å velge mellom. Ingen dager er helt like, og det er ikke alltid like lett å planlegge for alle de forskjellige mulighetene som ligger foran oss. Men med en stilig og passende budveske for herre har du i alle fall plass nok til å ta med deg det du trenger, og det du ikke trenger. Med disse kreasjonene finner du en blanding av materialer, teknologi og design som alltid er en vinner, uansett hva slags setting du finner deg i.

Messenger-bager til herre for praktisk stil med plass til nødvendighetene

I løpet av en dag trenger vi mange forskjellige ting. Kanskje du trenger en budveske til herre for å ha med deg treningsplaggene dine? Eller kanskje mobil, PC, nettbrett og dokumenter. Eller et ekstra skift eller en dressbukse. Hvem vet – det er bare du som kan planlegge hva du vil bruke messenger-bagen din til, men vi kan i alle fall sørge for at du finner modeller som passer din stil. Trender og mote har alltid vært et fokus hos adidas, og tilbehøret du velger å ta med deg har stor betydning for det samlede uttrykket. Vi forteller deg kanskje ting du allerede vet, men sammen med stilen og uttrykket du velger, har vi samlet en rekke budvesker til herre som holder i sesong etter sesong, med den kjente kvaliteten du forventer. Finn modeller med signaturene til adidas, som Trefoil og 3-Stripes, med vintage stil eller oppdaterte, moderne vibber, og i forskjellige størrelser. Finn den rette for deg, rett her hos oss.