alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

¾ bukser

 
[11]

Den beste treningspartneren, med 3/4 bukser fra adidas

adidas legger mye tid ned i å utvikle treningsplagg og utstyr som ikke bare er med deg gjennom øktene, men som hjelper deg på veien. Teknisk stoff i de treningsspesifikke modellene inkluderer resirkulerte materialer som både er fukttransporterende og kjølende, og komforten i collegestoff og bærekraftig bomullsblandet fleece er det som får deg gjennom hviletid og restitusjon med godfølelsen på topp. De kjente adidas-detaljene er med i bukser med ¾ lengde også, så du finner 3-Stripes, Trefoil og Badge of Sport akkurat der du forventer dem.

Kjært barn, mange treningsøkter

Kjært barn har mange navn, heter det vel heller. Kall dem shorts eller kortbukser, korte tights eller capri-bukser om du vil. ¾ bukser fra adidas bryr seg ikke så mye om hva du kaller dem – de bryr seg om å levere støtte til timene på sykkelsetet, eller fukttransport når du skal ut og presse løpedistansene bare noen ekstra kvartaler eller kilometer. ¾ bukser er den perfekte lengden til de varme dagene når du trenger litt ekstra luftgjennomstrømming, eller når du vil sette fokus på å vise frem fotarbeidet på fotballbanen. Stilen har du alltid med deg, enten det er ukedag eller helgetid.

Pleie til deg selv, til treningsplaggene og planeten

Resirkulerte materialer betyr alt annet enn annenrangs, og det beviser disse plaggene til sitt fulle. adidas har utviklet serier med tekniske tekstiler og teknologier som jobber hardt for å støtte deg gjennom treningene, så bruk disse ¾ buksene som grunnplagg i treningsantrekket, eller som prikken over i-en når det er komfort som gjelder. Det at plaggene er avanserte, betyr ikke at de er vanskelige å ta vare på – alle disse buksene i ¾ lengde fra adidas tåler maskinvask, så når du har satt dem på prøve, er de straks klare for mer etter en runde i maskinen.