alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Blå bukser

 
[291]
1 / 7
Sideav 7

Komfortable blå bukser

Finn den perfekte joggebuksen til det du trenger, enten du skal trene eller bare slappe av hjemme. Du finner lett en favoritt i utvalget vårt av blå bukser. Leter du etter en blå bukse som passer din personlige stil eller har lyst til å vise din tilhørighet til en fotballklubb, så har vi et bredt utvalg der det bare er å velge og vrake. Joggebuksene våre er trendsettere, og i mengden av forskjellige passformer finner du høye liv og vide ben eller tettsittende med lavt liv. Valgene er mange og du velger ut fra din egen stil og hva du skal bruke dem til. Vi har blå bukser som kan brukes til det meste, og vi har til og med bukser til vintersport. Disse buksene har innebygd toppteknologi og en vannavstøtende kraft på hele 10k som lar deg kjøre tørr gjennom nysnøen.

Hva kan du bruke dem til?

Enten du liker å jogge, spille basket, spille golf, trene aerobics, gjøre yoga, spille badmington eller spille hockey, så har vi den perfekte blå buksen til deg som støtter deg i tillegg til at den er stilig. Våre designere jobber hele tiden for at våre bukser skal være blant de fremste og beste som du finner i dagens motebilde. Bare se på produktbeskrivelsene for å finne akkurat den buksen som du trenger. Finn deg en topp som passer til, og du er klar.

Avslappet, sporty livsstil

Finn det rette snittet til deg og se i størrelsesguiden for å finne den rette størrelsen. Vi har behagelige blå bukser laget for både idrett og gatestil, og som er ideelle når du er på vei til trening eller for å holde deg varm etter trening. Du finner også vannavstøtende joggebukser som holder deg tørr, og joggebukser som avleder fukt slik at du er tørr når du trener. Uansett hva du trener, blir adidas med deg på veien.