alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Bomullsbukse

 
[649]
3-Stripes Cotton Tights
Designed for Gamday Bukse
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue treningsbukse
LOUNGEWEAR Trefoil Tights
Treningsbukse
Adicolor Classics 3-Stripes Bukse
3-Stripes Bukse
Essentials Cotton 3-Stripes Bukse (mammaklær)
Essentials French Terry Logo Bukser
Adicolor Classics Lace Cuffed Joggers
Adicolor Bukse
Allover Print Cuffed Joggebukse
Stadium Fleece Badge of Sport Cuffed Bukse
Camo Series Joggebukse
Adicolor Essentials Trefoil Cargo Bukse
Adicolor Classics 3-Stripes Tights
Mission Victory Slim-Fit High-Waist Bukse
Mission Victory Regular Fit 7/8 Bukse
Adicolor Essentials Fleece Joggebukse
Camo Series Joggebukse
Future Icons 3-Stripes Bukse
LOUNGEWEAR Essentials 3-Stripes Leggings
Essentials French Terry Tapered Cuff 3-Stripes Bukse
LOUNGEWEAR Essentials High-Waisted Logo Leggings
Essentials French Terry Bukse
adidas Essentials 3-Stripes Bukse
adidas x Karlie Kloss Flared Bukse
Essentials French Terry Logo Bukser
Adicolor Essentials Tights
Designed for Gamday Bukse
Primeblue SST Treningsbukse
Adicolor Classics 3-Stripes Bukse
Adicolor Essentials Trefoil Bukse
Leggings
Adicolor Tights
Designed for Gamday Bukse
Essentials French Terry Tapered Cuff 3-Stripes Bukse
Future Icons 3-Stripes Tapered-Leg Bukse
Adicolor Essentials Trefoil Bukse
LOUNGEWEAR Essentials 3-Stripes Leggings
Essentials FeelVivid Cotton fleece Straight Leg Joggebukse
Allover Print Cuffed Joggebukse
Adicolor Classics 3-Stripes Tights
1 / 14

En legendarisk bomullsbukse med smarte og kule detaljer

Bomullsbukser har fulgt oss i mange år, og det er ikke uten grunn. Nå kommer bomullsbukser i en oppdatert utgave med Primeblue, et teknologisk avansert materiale som er laget av plast fra havet, i en perfekt kombinasjon med bomull. Det blir ikke bedre enn det! På sidene har buksene de ikoniske lommene med glidelås, og buksene har en funksjonell baklomme for oppbevaring av det du måtte ønske å ta med. Den gjennomtenkte passformen gjør at disse buksene i bomull sitter godt uansett om de skal brukes til trening eller avslapning. Med en snor i livet kan du enkelt stramme buksene som du vil og regulere passformen selv. Bomullsbukser er rett og slett kommet for å bli.

Avansert og oppdatert teknologi som passer perfekt til et tidløst design

Bruken av Primeblue og resirkulerte materialer gjør at disse buksene gir en helt egen følelse å gå med. Ikke bare gjør materialene at de har god komfort, super bevegelighet og stil. Stoffet føles heller ikke for varmt, selv om det er slitesterkt. De store lommene på sidene med glidelås lar deg enkelt oppbevare store gjenstander som nøkler og mobil uten at du trenger å bekymre deg for at de vil falle ut. Videre har flere av våre bukser også ribbestrikkede detaljer som gir en kul visuell effekt, samtidig som det er lettere å rulle opp buksebena om du vil ha litt lufting.

Skarpe detaljer og tidløs eleganse som ser like bra ut overalt

Enten du velger en frisk farge som rødt, lyseblått eller noe litt mer nedtonet, er det enkelt å kombinere buksene med en kul og klassisk adidas t-skjorte eller en trendy hettegenser i farger som marineblått eller grått. Disse buksene vil også se bra ut med gazelle sneakers for å oppnå den tøffe vintage-looken. Vi anbefaler at du maskinvasker disse buksene på maksimalt 40 grader og at du ikke bleker eller renser de for det beste resultatet og lengst mulig varighet.