alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Grå bukser

 
[82]
1 / 2
Sideav 2

Bukser i grått er flott

Fordelen med grått er jo at det passer til det meste som du har på deg. I dette tilfellet får du grå bukse med god passform, behagelig stoff og bevegelse. Når det kommer til bukser, så spørs det hvilke planer du har. Enten det er en avslappende dag hjemme, trening, jobb eller selskap. Uansett hva du trenger en gråfarget bukse til, så skuffer ikke adidas med sitt varierte utvalg av bukser. De har tross alt lang erfaring bak seg på å produsere sportsklær som passer både til trening og fritid.

Atletisk utformet til den aktive

?Noe som følger med i en aktiv hverdag er å velge riktig plagg. I dette tilfellet så er det snakk om grå bukser. Atletisk designet bukser er utviklet slik at du bare kan kjøre på i full fart, uten at materialet plager deg. Buksene er utviklet med polyester som puster og som har en hurtigtørkende materiale. Den slanke passformen følger dermed bevegelsene dine. Glidelåsene i anklene gjør at du kan trekke dem over skoene dine. Løpebuksene er ganske så ikoniske som prestasjonsklær, som også har inspirert til vanlige bukser til hverdagsbruk.

Behagelig hverdag

?De ikoniske buksene med 3-Stripes har slanke snitt og smale legger til å fremheve favorittskoene dine. Buksene er også laget av polyester med stretch, slik at du holder deg komfortabel hele dagen lang. Ønsker du å gjøre det enda mer personlig, hvorfor ikke gå for buksene med mønstre? Disse buksene passer uansett veldig bra til hverdagslig bruk, men også til bruk på dine daglige gåturer. Bukser med løsere passform slår ikke feil med joggeskoene dine. Det er kanskje en veldig avslappende stil, men stilig er den også. En komfortabel joggebukse med retro-stil passer fint for et lite eventyr inn i storbyen en helg som er både moderne og klassisk i stilen.