alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Gule bukser

 
[3]

Gule bukser for et hipt uttrykk 

Ser du etter en hipp, gul bukse? Gul er og forblir en moderne farge som løfter stilen til et annet nivå. Enten du vil se stilig ut på trening eller ønsker deg et iøynefallende plagg til hverdags, kan du i sortimentet vårt finne flere varianter av gule bukser både til menn og kvinner. Vi har gule bukser med overdimensjonerte og mer vanlige passformer, med fargeblokker, mønstre, 3-Stripes og Trefoil. Med andre ord har vi noe som kan mette enhver smak. Flere av våre bukser kommer med mansjetter nederst på buksebena eller ribbestrikkede buksebensender, elastisk midje og snøring i linningen. Med en vanlig passform og elastisk midje med snøring kan du tilpasse buksen, slik at den vil passe deg perfekt. Våre gule bukser kommer i forskjellige tekstiler, som gjør at de har forskjellige funksjoner.

Gule bukser med tekstiler perfekt til hverdags og trening 

Vi har gule bukser som kommer med lommer, med og uten glidelåser eller trykknapper. I vårt sortiment finner du moderne, gule bukser i forskjellige tekstiler. Vi har gule kosebukser i fleece, som du virkelig kan slappe av med foran tv-en etter treningsøkten. Vi har også gule treningsbukser i nylon, et perfekt plagg til basketballbanen, dansetreningen eller skatehallen. Flere av våre gule joggebukser kan brukes som et kombinasjonsplagg – perfekt til både trening og hverdags. Enkelte av våre gule bukser er laget med 100 % resirkulert polyester, for å spare miljøet for overforbruk og toksiner. Dermed kan du handle og bruke buksene våre med ren samvittighet. 

Hvordan velge bukse? 

Er du i mye bevegelse gjennom dagen, kan det være en fordel å gå for en gul joggebukse laget av nylon. Nylonbukser vil sørge for god elastisitet og bevegelsesfrihet, samtidig som det er et slitesterkt tekstil. Mangler du kanskje en bukse å synke godt ned i sofaen med, vil vi anbefale en gul bukse i fleece. Ikke bare er fleece et stoff som er mykt og behagelig mot huden, bukser med fleece vil også ha noen av ullens bedre egenskaper, både isolerende og varmende funksjoner. Bla deg gjennom utvalget vårt for å finne din perfekte, gule bukse!