alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Hvite bukser

 
[51]
Hvite bukser er et allsidig plagg som kan brukes til alle anledninger. Her finner du flere modeller som passer til både trening, avslappende kvelder på sofaen og sosiale lag med venner og familie. Hvite bukser er et basisplagg som hører hjemme i alle garderober, enten man liker de tettsittende, eller mer flagrende modellene. Hos adidas får du forskjellige modeller som passer deg og din stil, enten du skal ut på løpetur, på jobbmøte eller vil ha noen hvite, sommerlige bukser til ferien. Vi har et bredt utvalg av komfortable, avslappende, trendy og tidløse hvite bukser som passer perfekt til treningstopper, oversized hoodies, strikkede gensere og fargerike skjorter. Style dem opp eller ned etter behov, og match med tilbehøret du finner her hos oss.
1 / 2
Sideav 2

Hvite bukser som passer til alt

Buksen er et av de mest sentrale basisplaggene vi har, og vi anbefaler alle å ha et bredt utvalg av ulike varianter i garderoben. Dersom du ønsker stilfulle og elegante bukser, bør du går for tidløse hvite bukser som passer til det aller, aller meste. Kombiner en hvit treningsbukse med en stilig treningstopp og en god jakke for en løpetur i byen, i parken eller i skog og mark, eller gå for en hverdagslig stil med en oversized strikkegenser og et par chunky sneakers til. Det vi elsker med hvite bukser, er at de kan styles opp og ned etter behov ved å variere de andre plaggene, tilbehøret og skoene. Ser du etter en kul og avslappet hvit joggebukse? Du kan for eksempel gå for en variant med smal passform, ribbestrikkede detaljer nederst på beina og klassiske 3-Stripes nedover buksebeinet. Er det et par kule golfbukser i chinos-stil du ønsker? Gå for en mer ettersittende modell med 3-Stripes på benet som viser frem den sportsinspirerte stilen.

Slik vasker du hvite bukser

Det er ingen hemmelighet at det kan være utfordrende å holde hvite plagg hvite. Hvite klær som har gulnet eller som har flekker er ikke særlig fint, men med noen enkle tips kan du sørge for at klærne holder seg skinnende hvite. Først og fremst bør du vaske klærne etter vaskeinstruksjonene på plaggene. Dersom hvitfargen ikke kommer tilbake, kan du bruke klorbleking dersom klærne tåler klor. Alternativt kan du også bruke hvit eller lys eddik på en klut og gni mot flekken. Deretter vasker du plagget i lunkent vann med hvit eddik. Dersom dette ikke virker, kan du prøve å blande bakepulver med vann og smøre på flekken. Dette skal virke i 30–60 minutter før du skyller og vasker plagget. Du kan faktisk også bruke sitronsaft sammen med vaskemiddelet for å fjerne flekker.