alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Løse bukser

 
[216]
1 / 5
Sideav 5

Hold fast på det som teller med løse bukser

Det viktigste her i livet er ikke hvor mange kalorier du brenner eller hvor mange push-ups du klarte denne gangen – det handler om å være konsekvent, og ha troen på seg selv. Med et par løse bukser fra adidas kan du være klar til å ta fatt på utfordringene som kommer din vei, og holde fast på løftet til deg selv om å være den beste versjonen av deg selv. Fuktkontrollerende AEROREADY holder deg fresh og klar for det som kommer din vei, og en løs passform lar deg beholde bevegelsesfrihet og komfort i alle situasjoner. Materialer som resirkulert polyester og elastan, paret med pustende egenskaper og en god følelse lar deg prestere.

Nå nye høyder

Det du yter henger ofte sammen med det du har på deg, så om du vil nå nye høyder kan det være en god idé å ta en kikk i treningsgarderoben og forsikre deg om at den består av teknologier, materialer og passformer som lar deg prestere for fullt. Blant vårt sortiment av løse bukser finner du for eksempel terrengbukser med materialer som er vannavstøtende og elastiske, og som er spesiallagde for at du skal kunne ta turene dine til neste nivå i bevegelsesfrihet. Du finner også regnbukser som lar deg yte i stil, selv når været ikke er på lag, og du løper gjennom våte gater.

La passformen inspirere deg

Løse bukser gir deg en behagelig passform som minner deg på at det er fullt mulig å være avslappet og samtidig yte ditt beste. La deg inspirere av passformen, og nyt friheten til å bevege deg, enten det er på trening, gjennom byens gater, eller gjennom livet generelt. De fleste løse bukser fra adidas kan maskinvaskes på kaldt og skånsomt program, og kan behandles med kaldt strykejern.