alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Røde bukser

 
[32]

Få retrostilen med røde bukser fra adidas

Røde bukser er perfekte for deg som synes garderoben for øyeblikket er litt for grå og kjedelig, og vil freshe den opp med farger som garantert vil vekke oppmerksomhet hvor enn du går. En rød, retroinspirert treningsbukse med rette eller avsmalnende ben, de velkjente 3-Stripes og klassisk logo passer like godt til trening som til hverdag, og det betyr at du kan være superkomfortabel til enhver tid. Sjekk ut adidas sitt store utvalg av røde bukser i ulike passformer og materialer for både dame, menn og barn. Kombiner buksene med hvite joggesko og en enkel, ensfarget T-skjorte for den perfekte, avslappede stilen.

Bring den sporty og komfortable stilen inn i hverdagsgarderoben

De røde treningsbuksene våre er retro og sporty, men det betyr selvfølgelig ikke at de kun er egnet for trening. Med komfortable og slitesterke materialer samt fantastisk bevegelsesfrihet finner du røde bukser for hele familien som er perfekte for lek, trening og en uanstrengt stilig hverdagslook. Enten du foretrekker en vid, normal eller avsmalnet passform er vi sikre på at du finner den perfekte buksen for din aktive livsstil. Med myke materialer som bomull, nylon og polyester er du sikret god komfort, og buksene kommer dessuten med praktiske detaljer som elastisk liv med strammesnor, lommer med og uten glidelås og ribbestrikkede mansjetter. Velg mellom klassikere fra arkivet og mer moderne uttrykk, samt diskrete logoer eller overdimensjonerte logoer og dristige, heldekkende trykk.

Vi heier på en bærekraftig mote

Vi vil gjøre det enklest mulig for deg å velge miljøvennlig mote. Et av tiltakene våre er å bruke resirkulert polyester i et stort utvalg av produktene. Ved å benytte oss av resirkulert polyester sparer vi nemlig ressurser og reduserer utslipp – vi deler alle et ansvar om å ta vare på den dyrebare planeten vår som gir oss så mange fantastiske utendørsopplevelser.