alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Rosa bukser

 
[36]

Møt hverdagen i lekre, rosa bukser

Innimellom er det bare godt å kunne møte hverdagene med glade farger, og hvis du møter opp på en grå hverdag med lekre, rosa bukser, så blir ikke hverdagen så grå lenger. Dessuten går grått og rosa godt sammen. Rosa bukser er tilbake og når du ser på utvalget til adidas så skjønner du hvorfor, de er bare lekre. Vi i adidas synes selvsagt at de rosa buksene tar seg ekstra bra ut med hvite 3-Stripes og hvit adidas Trefoil. Det gjelder enten fargen er mørkere rosa eller lysere, lengden er ¾, ? eller hel, benvidden vid eller smal. Bare se selv.

Hold deg varm i rosa bukser

Alt etter om du skal på trening eller bare kose deg hjemme, så kan du velge en eller flere av våre rosa bukser. De holder deg varm selv om de ventilerer, og dermed er de helt supre på trening. Bruk dem på treningssenteret eller en treningsøkt ute, som kosebukser eller fritidsbukser, eller bare som en trendy bukse til en hvit eller grå sommertopp.

Utvid fargeskalaen i garderoben din med en rosa bukse

Det er lett å kjøpe de samme fargene til garderoben om igjen og om igjen, og ofte fylles skapet opp av de mørke fargene som vi vet passer til alt, og så glemmer vi hva dette "alt" er. Kanskje er det ikke dumt å kunne velge en rosa bukse innimellom, om så bare for å skille hverdagene fra hverandre. Rosa bukser er tilbake i butikkene og vi i adidas vil også være med, derfor finner du et flott knippe med rosa bukser hos oss som du kan velge mellom. Finn den du foretrekker i utvalget vårt, så har også du fått litt mer farge til garderoben din. Dermed tilfører du litt farge til hverdagen din!