alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Capser hvit

 
[32]
Novelty Hatt HvitNovelty Hatt Hvit

Novelty Hatt

Damer Golf

Caps hvit med logo

Et ekstra tilskudd med hvite luer i garderobeskapet slår aldri feil. Caps hvit passer tross alt til alt, og du kan enkelt finne det som passer din stil. Hvit er nøytralt, så da passer det til uansett antrekk du velger for dagen. Her finner du et bredt utvalg fra adidas, som har bred erfaring innen bransjen i å produsere sportsklær til hverdag og trening. Capser med logo går ikke ut av moten, dersom det er noe som du foretrekker. Hodeplagget passer spesielt til bruk om sommeren da det beskytter synet og ansiktet fra skadelige UV-stråler.

Behagelig døgnet rundt med hvite luer

Det er ingen tvil om at en hvit caps ser ganske så tøff ut. Det finnes ulike typer capser, som snapback, baseballcaps og flexfit-caps. Hodeplaggene kommer rett og slett i ulike former. Noen av dem er til og med beregnet for bruk ved lett regn. Capser har selvsagt sine tekniske fordeler som for eksempel med en power caps, så går du med et plagg som har et pustende materie og som kan passe godt for intense aktiviteter utendørs.

Klassisk og moderne stiler

Det finnes mange stiler av capser og hvite luer. Dersom du er den som søker etter en mer klassisk adidas-stil, så anbefales Trefoil-capsen som er superstilig. Det finnes selvsagt en annen klassiker, som trucker-capser, som ser både tøff og ikke minst hispter-aktig ut. Den vanligste stilen er baseball-capsen, som også har Trefoil. Flexfit-capsen er en tradisjonell designet caps du tar rett på som er designet med en tøybar snor som gir utmerket passform. En snapback-variant er regulerbar, slik at du ender opp med den beste passformen uansett. Du trenger da ikke bekymre deg for valg av størrelser med en snapback. Snapback er dessuten av ypperste kvalitet som fokuserer både på design og passformen.