alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Capser hvit

 
[29]
Tour Badge Hatt
Tour Snapback Caps
Baseball Caps
Runner AEROREADY Supernova Caps
Baseball 3-Stripes Twill Caps
AEROREADY Mesh Runner Caps
AEROREADY 3-Stripes Baseball Caps
Players Hatt
HEAT.RDY Four-Panel Caps
Snapback Curved Trucker Caps
Tee Time 5-Panel Caps
Real Madrid Winner 3-Stripes Caps
Baller Golf Caps
3-Stripes Tour Hat
Blue Version Archive Caps
Jabba's Throne Room Caps
Lightweight Metal Badge Baseball Caps
adidas Originals x André Saraiva Classic Baseball Caps
Tour Print Hatt
Novelty Hatt
Juventus Baseball Caps
Criscross Golfhatt
Links Trucker Hatt
Golf Performance Caps

Caps hvit med logo

Et ekstra tilskudd med hvite luer i garderobeskapet slår aldri feil. Caps hvit passer tross alt til alt, og du kan enkelt finne det som passer din stil. Hvit er nøytralt, så da passer det til uansett antrekk du velger for dagen. Her finner du et bredt utvalg fra adidas, som har bred erfaring innen bransjen i å produsere sportsklær til hverdag og trening. Capser med logo går ikke ut av moten, dersom det er noe som du foretrekker. Hodeplagget passer spesielt til bruk om sommeren da det beskytter synet og ansiktet fra skadelige UV-stråler.

Behagelig døgnet rundt med hvite luer

Det er ingen tvil om at en hvit caps ser ganske så tøff ut. Det finnes ulike typer capser, som snapback, baseballcaps og flexfit-caps. Hodeplaggene kommer rett og slett i ulike former. Noen av dem er til og med beregnet for bruk ved lett regn. Capser har selvsagt sine tekniske fordeler som for eksempel med en power caps, så går du med et plagg som har et pustende materie og som kan passe godt for intense aktiviteter utendørs.

Klassisk og moderne stiler

Det finnes mange stiler av capser og hvite luer. Dersom du er den som søker etter en mer klassisk adidas-stil, så anbefales Trefoil-capsen som er superstilig. Det finnes selvsagt en annen klassiker, som trucker-capser, som ser både tøff og ikke minst hispter-aktig ut. Den vanligste stilen er baseball-capsen, som også har Trefoil. Flexfit-capsen er en tradisjonell designet caps du tar rett på som er designet med en tøybar snor som gir utmerket passform. En snapback-variant er regulerbar, slik at du ender opp med den beste passformen uansett. Du trenger da ikke bekymre deg for valg av størrelser med en snapback. Snapback er dessuten av ypperste kvalitet som fokuserer både på design og passformen.