alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Luer for menn

 
[152]
1 / 4
Sideav 4

A?ktiv i alt slags vær med adidas luer for menn

Å ha en caps eller lue for menn kan være praktisk. Caps for herrer er komfortabelt å ha på seg enten solen skinner eller ikke, men kanskje spesielt når solstrålene skinner rett inn i øynene. Bremmen på adidas capsene til menn gir en god skygge for solen, slik at du kan treffe tennisballen eller sikte deg inn på golfballen i fred og ro. adidas har capser du kan bruke overalt der du trenger skygge for solen. Capsene som skal skygge for solen har også en UV-faktor i seg, vanligvis på rundt 50.

Hold deg tørr og komfortabel med luer for menn

Det fine med en adidas caps for herrer er de materialene vi bruker i dem. Stretchen i stoffet gjør at capsen sitter fint på hodet og med elastiske, fukttransporterende pannebånd sitter den enda bedre. Skal du ut på en løpetur, så vil en aeroready caps holde deg tørr lenger. Her er det et luftig mesh-stoff på toppen og vatterte svettebånd med justerbar stropp bak. I tillegg har den detaljer i refleks slik at du synes bedre i trafikken. Eller du kan holde deg tørr på løpeturen med den vanntette RAIN.RDY capsen. Bremmen holder regnet borte fra ansiktet, mens det vatterte svettebåndet holder svetten borte fra øynene.

Luer for menn med stil

Alt etter hva du skal bruke en lue for menn til, så har adidas et bredt utvalg som du kan velge og vrake i. Fra den klassiske baseballcapsen, tenniscapsen, løpecapsen og til golfcapsen. Du kan bruke capsen til å skygge for solen, som ly for regnet eller for å holde svetten borte når du trener. Mange bruker caps i hverdagen rett og slett fordi det er komfortabelt. Du finner en caps til enhver stil og du kan uten tvil være stilig i en caps for herrer. Bare fullfør stilen din med stil, farger og uttrykk, så får du se.