alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Capser · Svart

 
[61]
1 / 2
Sideav 2

Stilige svarte capser er et must i klesskapet

Uansett om du ser etter er en klassisk baseballcaps i bomull eller om du vil ha en atletisk, moderne caps i svart med et rått design, så finner du den her. adidas sorte capser beskytter hodet ditt mot både sol og regn – se etter RAIN.RDY materiale som holder deg like tørr og luftig som den beskytter mot solen. Utvalget av svarte capser kommer i et mangfold av forskjellige materialer. Du finner blant annet varianter i behagelig bomull, og for naturens side kan du velge en caps i resirkulert polyester for å støtte bærekraftige initiativer. adidas sine sorte capser stiller med et utvalg materialer som er funksjonelle, og med tekniske detaljer som UV-50 beskyttelse mot solstrålene.

Smarte løsninger og gode materialer i sorte capser med komfort og stil

Uansett hvilken av våre mange svarte capser du velger, så er sort både kult og passer inn til alle antrekk. Med adidas smarte løsninger og lekne design vil du få en skyggelue som passer til ditt behov. For her finner du både de lette, og pustende capser for atletisk bruk, og du finner også tøffe varianter med moderne stil og design. adidas har sorte capser for enhver, fra idrettspersonen som vil se bedre på feltet, eller den motebevisste som vil la antrekket sitt prydes med den ikoniske adidas logoen på en svart skyggelue. Utvalget er stort, og mulighetene mange, det er også flere spennende retro design med kjente figurer, eller ikoner å velge blant. Dersom du tenker på et rent atletisk bruksområde, hjelper capsen deg også i kraft av å være fukttransporterende. I tillegg har mange av modellene ulike praktiske detaljer som refleks, som gjør at du synes godt i mørket. Stil, effekt og verdi er noe av det som kjennetegner en svart caps fra adidas.