alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Menn Continental 80

 
[1]

adidas Continental 80 til menn

80-tallet er tilbake i en moderne og oppdatert drakt, med adidas Continental 80 – en klassisk og stilren tennissko som aldri ble glemt i arkivene. Disse retroinspirerte sneakersene har et nedtonet utseende med nøytrale fargepaletter – noen i pastell med hint til de glade 80-åra – eller mer utforskende farger og mønstre (tenk sølv, dyretrykk og glitrende rosa!). Men det er ikke bare nostalgien og fargekombinasjonene som inviterer til å ta på disse – adidas Continental 80 til menn kommer med en rekke tekniske spesifikasjoner og fordeler som sikrer at valget blir enkelt når du er på leting etter en stilren, klassisk sneaker.

Myk og komfortabel på innsiden – hard utenpå

adidas Continental 80 til menn kommer med enten overdel i skinn, fullnarvet skinn eller en blanding av nubuck og kanvas. De vulkaniserte variantene skiller seg fra de andre ved å ha en overdel av kanvas med en forsterket tåhette av nubuck samt en yttersåle av vulkanisert gummi – som sammen sikrer en enkel og nedtonet stil med komfort som tredje nøkkelord! Alle variantene har enten tekstilfôr eller fôr i collegestoff på innsiden, som sikrer at foten holdes myk og komfortabel, mens sålen sikrer god stabilitet og utmerket grep inne som ute. Se gjerne også etter OrthoLite®-innleggssåle og EVA-mellomsåle for økt komfort.

Lukking med lisser eller borrelås

Velg selv om du foretrekker en modell med lisser eller borrelås når du ser på utvalget av adidas Continental 80 til menn. Ved å velge sko med brede borrelås-stropper, hentes de nostalgiske retrovibbene frem for et ultimate retroinspirerte uttrykk – perfekt for deg som lengter etter 80-tallets duse pasteller og glade musikk.