alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Disney · Klær

 
[95]
1 / 2
Sideav 2

Disney klær til en sporty hverdag

To klassikere som voksne kjenner fra sin egen barndom og som barn kjenner nå, ©Disney og adidas, slått sammen til behagelige, sporty ©Disney klær som lett kan bli til favoritter i garderoben. Fra Mikke og Minnie Mus til nyere, kjente ©Disney-figurer som Elsa fra Frost 1 og 2, leker figurene seg over t-skjorter, gensere, joggedrakter, badedrakter og svømmeboksere. Her er barnas venner tett på barnas liv i sporty aktiviteter og morsom fritid. Flere ungdommer og voksne elsker fortsatt ©Disneys verden, nettopp fordi den er magisk og fordi den er skapt for alle aldre. Stilige ©Disney klær finnes selvsagt til voksne også. 

Lek og lær i todelte sommersett

Figurer fra ©Disney leker seg over komfortable klær til barn, og en favoritt er de behagelige sommersettene til barn. T-skjorte og en shorts eller tights er ©Disney klær som barna kan boltre seg i gjennom sommeren, enten de tilbringer dagene i fjæra eller i hagen. Med en bestevenn på magen blir dagen tryggere når barna skal utforske og lære. Kanskje kan barnet alle sangene til Frost og vil ha isdronningen på magen, eller de kan ha sett alle de gamle og nye sketsjene med Mikke og foretrekker ham. Det er et sett som bæres med stolthet av den vesle, og spør du hvem som er på magen, så har dere sikkert mye å snakke om. I myk bomull eller luftig, lett polyester.

Legg på svøm med Disney og adidas

Enten barna har lært å svømme eller er på vei til å lære det, så er det ekstra motiverende med favorittfiguren på badedrakten eller svømmebokseren. Da følger den magiske vennen med ut i det våte elementet og alle vet at det alltid hjelper å ha litt magi med seg når man skal lære noe vanskelig. Helt enkelt trives de magiske figurene i vannet sammen på kvaliteten til badedraktene og svømmebokserne i slitesterkt materiale som tørker hurtig.