alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Falcon · Hvit

 
[2]

Oldschool møter newschool i hvite adidas Falcon sko

Våre h?vite Falcon sko er for deg som vil bane deg frem på dine premisser. Med en retro stil i den klassiske adidas looken? som sender deg rett tilbake til 1990-tallets tyggegummistil, samtidig som du også vil nyte av oppdaterte løsninger fra vårt tiår. Dette er joggesko som gjør? at du vil både se bra ut, og yte enda bedre, med adidas original looken for en noe røff?, veldig avslappet, men stadig feminin stil. Falcon hvit stiller på startstreken med tykke mellomsåler som demper støt og holder deg på føttene hele løpet eller dagen gjennom. Takket være denne gode, og svært lette, mellomsålen og med en bred tåboks er Falcon skoene superkomfortable?. Og med et stabiliserende Torsion System står du støtt. Videre har adidas Falcon også et forsterket tåparti og yttersåle med godt grep, noe som gjør glatte underlag til en lek å ta seg frem på. Dette er løpeskoene som både er avslappet og spenstige, retro i utseendet og moderne i kvaliteten. En hvit Falcon sko fra adidas går? veien for å kombinere sporty utseende og funksjon.

En ren farge og stil: Hvite Falcon sko trår like rett i gata som på løpsbanen

Samtidig som Falcon har den rette retro stilen, lar et utvalg av designkombinasjoner? deg velge rett skopar for å vise frem din lekne og sporty side: Med våre hvite Falcon sko kan du være både rebelsk og tøff, føle deg tidsriktig og være? komfortabel. Hvite adidas Falcon sko går rett inn i retro-look med adidas kjente logo og deres inspirasjon fra 90-tallets streetwear og atletiske fottøy. Falcon sko i hvitt fanger blikkene der du er og passer perfekt inn til en avslappet stil – men la deg ikke lure: Disse skoene er ment for å yte for atleten!