alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Falcon joggesko

 
[5]

En ny vri på hverdagen med Falcon sneakers

Føler du deg kanskje litt mer nostalgisk og føler for noe som kan bringe frem gode minner? Falcon sneakers fra adidas har hentet inspirasjon fra selveste 90-tallet, noe som er både trendy og moteriktig. Designet er edgy, urbant og passer fint inn i moderne sesonger. Det brede utvalget av farge lar deg finne din personlige stil, med mindre du ønsker å gå for noe nytt, som for eksempel mønstre i spreke farger. Falcon sneakers passer fint sammen med din vanlige stil, men ved hjelp av skoene vil det gi også et sportslig og kult preg. Modellen er utviklet med et noe bredere passform, med god plass til tærne dine som flere kan foretrekke. Enkelte modeller har normal passform, for deg som foretrekker det. Lukking er med lisser på disse skoene.

Falcon joggesko: designet med flere funksjonelle fordeler

Skoene er designet slik at de kan brukes som løpesko med dens stabiliserende funksjoner. De stabiliserende funksjonene er designet slik at foten tilpasser seg etter underlaget med hvert steg som du tar. Den beveger seg naturlig mellom hælen og tærne dine. Dette er ment for å gi bedre kontroll, beskyttelse og stabilitet. Sålen på skoene er utviklet med utmerket demping som også gjør skoene lettere. Mesh linjene sørger for pustende materiale. Materiale som brukes, består av mesh, semsket skinn, glatt skinn og syntetisk materiale. Yttersålene er som regel av gummi. Sko med mesh og syntetisk materiale i overdel og mellomfotsramme gir ekstra støtte. Slike sko er ekstra tilpasset for daglige løpetreninger. Liker du å gå turer i mørket, så lønner det seg å gå for falcon joggesko av tekstil med refleks som vises i mørket. Designet med flere funksjonelle fordeler som nevnt, er bare et pluss for deg som foretrekker å gå med noe mer komfortabelt.