alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Håndleddsbånd til menn

 
[6]

Alle slags dager med håndleddsbånd til menn

Ikke bare jobb. Med fukttransporterende materialer, myk og elastisk passform og ikke minst den kjente adidas-brandingen, kommer håndleddsbåndene til herre med det lille ekstra som kan gjøre hele forskjellen. Farger, mønstre og merkelogoene fremhever stilen din, samtidig som funksjonene er på plass for at du skal kunne fokusere på bevegelsene. I varmen blir håndleddsbåndene til ekstra fuktkontroll som holder på komforten, og når det er litt kjølig på tennisbanen, golfbanen eller basketballbanen, er de en liten ekstra isolering der huden er som tynnest. Treningstiden er din egen tid, og med adidas finner du utstyret du trenger, som håndleddsbånd til menn.

Innta banen med fuktkontroll som baner vei mot seieren

Kanskje det er tennisbanen som er ditt andre hjem. Eller kanskje det er basketballbanen? Kanskje liker du bare å legge kilometer etter kilometer bak deg med løpeskoene på beina? Uansett hva slags treningsøkter du prioriterer, så er håndleddsbånd til menn en del av det daglige utstyret – hvis ikke er det på tide å oppdage hva de kan gjøre for deg. Når øktene blir intense eller distansene lange er det ikke til å stikke under en stol at svetten kan bli dominerende, og ofte renner den kanskje der vi helst ikke vil ha den. Glatte hender er ikke ideelt på hverken racket-håndtaket eller vannflasken. Her er løsningen.

Balanse i treningen, balanse i miljøet

Flere og flere av produktene fra adidas lages med resirkulerte materialer, og håndleddsbåndene for menn er ikke et unntak. Slipp dem i vaskemaskinen, så er de klare til neste runde. Akkurat som at du trenger balanse mellom intensitet, trening og hvile, trenger miljøet vårt en bedre balanse mellom det vi tar ut og det vi putter inn. Skru opp intensiteten med behagelige håndleddsbånd fra oss, så skal vi skru opp intensiteten på det vi gjør også.