alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Hvite hansker

 
[7]

Hvite hansker for harde baller og harde slag  

Trenger du et par nye, hvite hansker til fotball-, håndball- eller boksetreningen, har vi et et godt utvalg her hos adidas. Hos oss finner du beskyttelsen du trenger, enten det er baller som skal skytes eller slag som skal høste poeng. Treningshansker er et must under enkelte idretter. Ikke bare sparer de hender og fingre for unødvendige smerter, enkelte hansker gir også bedre grep om ballen og god ballkontroll. Når du velger deg et par hvite hansker, er det viktig å tenke på at hendene skal være komfortable under kamp eller trening, og at man oppnår ønsket fleksibilitet. 

Hvite hansker med støttende funksjoner 

Våre hvite hansker til keepere og boksekjemper er designet for å gi maksimal komfort ved bruk. For deg som liker best at hanskene sitter stramt med en tettsittende passform, er det en fordel å gå for hansker med et positiv snitt. For deg som helst foretrekker en komfortabel og litt mer ledig passform, er det best å velge en hanske med positivt snitt. Flere av våre hansker kommer med myk Grip-Pro-lateks. Dette materialet sørger for en god demping når de harde ballene må holdes ute av målet, og for et godt grep om ballen når du slenger deg etter den, for å sende laget ditt seirende ut av kampen. Noen av hanskene våre er også utstyrt med Fingersave-støtter, disse er designet med tanke på presise redninger som krever ekstra støtte for fingrene. Våre hansker sørger for utmerket fleksibilitet, og flere av våre hansker kan fint tilpasses hånden din med stropper som går rundt hele håndleddet. 

Vedlikehold av hvite treningshansker 

Hansker som er designet for fotballbanen eller bokseringen skal ikke vaskes i maskin. Du kan enkelt og greit bare tørke dem av med en fuktig klut når redningene dine har dratt med seg rester av fotballbanen hjem.