alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Hettegensere · Blå

 
[63]
1 / 2
Sideav 2

Fullfør den sporty stilen med en blå hettegenser

Fra mørk til lysere blå i utvalget av hettegensere gjør at du kan finne akkurat den blåfargen som passer deg og som du liker best. Kanskje du ser etter selve klassikeren, den tradisjonelle blå hettegenseren med lomme på magen og den klassiske, hvite Trefoil på brystet. Dette er en hettegenser som du bare kan flytte inn i med en gang, for den blir svært lett en favoritt som du gjerne tar på deg igjen dag etter dag. Enten det er den myke bomullstekstilen eller det er den behagelige passformen du liker best, så er det en komfort det er lett å venne seg til.

Kort eller lang lengde

Hettegenserne kommer i forskjellige lengder og passformer. Helt fra de midjekorte til de som er lenger. Noen i myk velour, andre i bomull og for deg som bruker den på trening så er det flere i et fukttransporterende materiale som holder deg tørr helt til du har trent deg god og varm. Ja, til hele treningen igjennom. Med de litt romsligere hettegenserne har du god plass til å kle deg lag på lag.

Glidelås eller trekk over hodet

Foretrekker du hettejakke fremfor hettegenser, så finner du flere modeller som passer både til fritid og til trening. En hettejakke er lett å hive fra seg når du har trent deg varm, og det er like lett å trekke en hettegenser over hodet. De er fine å bruke til oppvarmingen på fotballtreningen. Men en blå hettegenser eller -jakke kan du bruke til så mye mer enn det. Enten du trenger en varm skalljakke som beskytter deg mot været med lett isolasjon og børstet, myk innside, eller du trenger en fuktabsorberende treningsjakke som holder deg komfortabel på trening, så ligger kvaliteten og komforten i materialvalgene og i de små detaljene.