alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Grå hettegensere

 
[47]

Sporty hverdagsmote med grå hettegensere fra adidas

Vi har et stort og spennende utvalg av grå hettegensere til trening, sport og fritid. Grå hoodies er et must i garderoben til alle aktive mennesker. Fargen er så diskré at du enkelt kan tilpasse plaggene med resten av garderoben. Vi har også mer iøynefallende modeller med motiv, mønstre og sporty detaljer som 3-Stripes og Trefoil-emblem. Det første du bør gjøre er å vurdere hva du ønsker å bruke hettegenseren til. Du finner for eksempel sporty treningsgensere i mykt collegestoff blant utvalget vårt. Disse passer bra både til utendørstrening og når du skal slappe av hjemme i sofaen. Passformen på denne typen jakker er som regel godt balansert mellom løs og tettsittende for topp komfort. De har store kengurulommer med plass til mobil og bilnøkler, samt en hel glidelås som gjør det enkelt å ta av og på seg jakken etter behov. Snorjustering i hetten gjør det mulig å tilpasse den ytterligere.

Sporty hverdagsgarderobe med en adidas grå hettegenser

Det er ikke bare treningsgensere i garderoben. Du finner også hettegensere og grå hoodies her som passer perfekt når du skal på jobb eller skole, henge med venner, slappe av hjemme og ellers på fritiden. De mer vågale modellene våre er det perfekte bidraget i garderoben til alle som digger gatemote. Damer kan for eksempel velge en cropped hettegenser og kombinere den med både jeans og joggebukser. Hvis du vil kjøre den ikoniske adidas-stilen helt ut, anbefaler vi å kombinere den med treningsbukser som har store, flotte 3-Stripes langs beina. Du styler den opp og ned ved å variere sko og tilbehør. Sandaler gir deg et preg av uanstrengt eleganse, mens sneakers forsterker det edgy og urbane. Det finnes også mange kule hoodies til menn i utvalget som passer like fint til jeans som til sportsbukser.