alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Grå hettegensere

 
[102]
Essentials French Terry 3-Stripes Full-Zip Hettegenser
Designed for Gameday Full-Zip Jakke
Arsenal DNA 3-Stripes Full-Zip Hettegenser
Essentials 3-Stripes Hettegenser
Essentials French Terry 3-Stripes Full-Zip Hettegenser
Arsenal Condivo 22 Hooded Treningsoverdel
adidas Sportswear Future Icons 3-Stripes Hooded Treningsoverdel
Future Icons 3-Stripes Full-Zip Hettejakke
Entrada 22 Sweat hettegenser
adidas by Stella McCartney Cropped Hettegenser
Studio Lounge Cropped Hettegenser
Adicolor Classics Trefoil Hettegenser
Adicolor Essentials Trefoil Hettegenser
Adicolor Essentials Trefoil Hettegenser
Essentials 3-Stripes Hettegenser
adidas Adicolor Trefoil Hettegenser
Essentials4Gameday Full-Zip Hettegenser
LOUNGEWEAR Essentials Logo Fleece Hettegenser
Trefoil Hettegenser (store størrelser)
Condivo 22 hettegenser
Adicolor Essentials Hettegenser
Oversize Hooded Genser (store størrelser)
Essentials Colorblock Fleece Hettegenser
Fleece Hettegenser
SST Hettegenser
Colourblock Hettegenser
Oversize Hooded Genser (store størrelser)
Hyperglam French Terry Hettegenser
Adicolor Classics 3-Stripes Hettegenser
Tiro 21 Sweat Hettegenser
Entrada 22 Sweat hettegenser
Adicolor Classics 3-Stripes Hettegenser
ALL SZN Fleece Full-Zip Hettejakke
Essentials FeelVivid Cotton Fleece Drop Shoulder Hettegenser
Essentials Fleece 3-Stripes Full-Zip Hettegenser
Arsenal Condivo 22 Hooded Treningsoverdel
Pride Hettegenser (unisex)
Essentials Colorblock Fleece Full-Zip Hettejakke
Olympique Lyonnais Condivo 22 Hettegenser
adidas by Stella McCartney Full-Zip Hettegenser
Oversized Hooded Genser
Berlin Graphic Hettegenser
adidas SPRT Fleece Hettegenser
1 / 3
Sideav 3

Sporty hverdagsmote med grå hettegensere fra adidas

Vi har et stort og spennende utvalg av grå hettegensere til trening, sport og fritid. Grå hoodies er et must i garderoben til alle aktive mennesker. Fargen er så diskré at du enkelt kan tilpasse plaggene med resten av garderoben. Vi har også mer iøynefallende modeller med motiv, mønstre og sporty detaljer som 3-Stripes og Trefoil-emblem. Det første du bør gjøre er å vurdere hva du ønsker å bruke hettegenseren til. Du finner for eksempel sporty treningsgensere i mykt collegestoff blant utvalget vårt. Disse passer bra både til utendørstrening og når du skal slappe av hjemme i sofaen. Passformen på denne typen jakker er som regel godt balansert mellom løs og tettsittende for topp komfort. De har store kengurulommer med plass til mobil og bilnøkler, samt en hel glidelås som gjør det enkelt å ta av og på seg jakken etter behov. Snorjustering i hetten gjør det mulig å tilpasse den ytterligere.

Sporty hverdagsgarderobe med en adidas grå hettegenser

Det er ikke bare treningsgensere i garderoben. Du finner også hettegensere og grå hoodies her som passer perfekt når du skal på jobb eller skole, henge med venner, slappe av hjemme og ellers på fritiden. De mer vågale modellene våre er det perfekte bidraget i garderoben til alle som digger gatemote. Damer kan for eksempel velge en cropped hettegenser og kombinere den med både jeans og joggebukser. Hvis du vil kjøre den ikoniske adidas-stilen helt ut, anbefaler vi å kombinere den med treningsbukser som har store, flotte 3-Stripes langs beina. Du styler den opp og ned ved å variere sko og tilbehør. Sandaler gir deg et preg av uanstrengt eleganse, mens sneakers forsterker det edgy og urbane. Det finnes også mange kule hoodies til menn i utvalget som passer like fint til jeans som til sportsbukser.