alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Gule hettegensere

 
[3]

Gule hettegensere: Når sport og design møtes

Det sies at gult er kult, og det er vi ikke uenige i – i alle fall ikke når det kommer til gule hettegensere fra adidas! Vi har dem i alle mulige varianter, enten du trenger en deilig gul hoodie til å slappe av i etter trening eller du er ute etter en treningsgenser. Selv om fargenyansene er like, er utvalget av materialer, fasonger og egenskaper ganske stort! En komfortabel gul hettegenser med Trefoil passer ypperlig til fritidsbruk og etter trening. Disse lages ofte av myke materialer som collegestoff og fleece av bomull, samt litt resirkulert polyester. Vi samarbeider med Better Cotton Initiative, og du kan derfor ha god samvittighet når du velger våre bomullsklær. Mange av modellene har store og gode kengurulommer som du kan hvile hendene dine i, og du kan også bruke lommene til å oppbevare mobil og andre viktige småting. Se gjerne etter hetter med snorstramming for ytterligere justeringsmuligheter.

adidas gule hettegensere er kule og sporty

Det er ingen tvil om at du elsker en sporty stil når du velger gule hettegensere fra adidas. Dette kan du fremheve ytterligere ved å velge modeller med 3-Stripes langs ermet eller store Trefoil-emblem på brystet. En gul hoodie slår aldri feil i hverdagen. Bruk den sammen med joggebukser og treningsbukser når du skal ut og spille fotball, eller du kan style den opp i stilig gatemote-stil i hverdagen. I så fall bytter du joggebuksen ut med en kul jeans, og du kan fullføre looken ved å bruke caps og bomberjakke. Dersom en knallgul farge føles litt for sterk ut for deg, kan du også velge nedtonede varianter som har elementer av gult i seg. Det kan være en fin måte å balansere klassiske farger som grått, hvitt og sort, samtidig som du får et friskt og fint preg over antrekket ditt.